Gaming borde skal stjæle billedet

Gamere i alle aldre har de seneste par år kappedes om at anskaffe sig de sejeste stole til deres gaming setup

Nu kommer turen til bordet. Det er da for kedeligt med et helt almindeligt skrivebord til den avancerede spillecomputer – og ikke mindst til den superseje gaming stol.

Sandberg som er én af de store på gaming stole, fortsætter møbeleventyret med “Fighter Gaming Desk” i to forskellige farver.

Bordet har indbyggede kabelgennemføringer og kabelskjuler, så det hele kan stå skarpt og lækkert, og så er der blåt LED lys i bordkanterne.

Anders Partida Petersen, Brand Director hos Sandberg A/S, siger: “Det har været fuldstændig vildt med salget af gaming stole. Vi har i perioder haft leveringstider på 2-3 måneder, simpelt hen fordi vi ikke har kunnet producere stolene lige så hurtigt som markedet har efterspurgt dem. Det bliver spændende at se hvordan det går med bordene.”

Bordet vejer solide 24 kg. Som andre Sandberg produkter er der 5 års garanti på, og derfor er stellet solidt udført i metal og bordpladen i tyk, lakeret MDF plade.

Gaming bordene er på vej ud i butikker og til webshops nu, og har en pris på 1.999 kroner.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?