IKEA og Sonos samarbejder om nye produkter

Den store svenske møbelgigant har de sidste par år arbejdet sig ind på smarte ting til hjemmet. Og nu vil de så også lave lyd til hjemmet. Det gør de i første omgang sammen med Sonos

Det er den nye kollektion SYMFONISK der skal bringe IKEA ind på markedet for lydprodukter. Sammen med lydproducenten Sonos har de udviklet en ny kollektion, SYMFONISK, der lige nu består af en lampe med indbygget lyd, samt en væghøjttaler.

Bordlampen i SYMFONISK-serien indeholder en WiFi-højttaler fra Sonos, og den kan du så streame musik til. Men hvis du i forvejen har et Sonos-system, så kan du også tilslutte bordlampen til det, og bruge den højttaler som en del af dit Sonos-setup.

Lampen findes i hvid eller sort, og du kan købe den for 1.699 kroner.

Herudover har IKEA og Sonos også lanceret en WiFi-højttaler der også kan fungere som en hylde. Du kan nemlig købe et vægbeslag som gør, at den kan bære op til 3kg.

Denne højttaler kan også kobles til et eksisternede Sonos-system, og du kan få den i hvid og sort. Prisen er sølle 799 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart