Nu kan du også betale med Fitbit Pay i Danmark

Betalinger flytter i stigende grad over på dine smarte enheder. Apple Pay er kommet til Danmark, Dankortet er kommet som en app, du kan betale med MobilePay og nu også med den nye Fitbit-tracker, Ionic og app’en Fitbit Pay

Det er et samarbejde med Eurocard, SAS Eurobonus World Mastercard og GlobeCard og Fitbit, der giver ejere af Fitbit Ionic mulighed for at betale med Fitbit Pay i Danmark.

Folk med Eurocard kan tilføje Mastercard til deres enhed, så de kan foretage betalinger på farten direkte fra håndleddet.

Fitbit Pay kobles til Fitbit Ionic ved hjælp af nogle simple trin i Fitbits mobilapp på Android-, iOS eller Windows-enheder og ved at tilføje et betalingskort til Fitbit Wallet. Det er nemt at foretage betalinger i butikker, der accepterer kontaktløs betaling. Man skal blot trykke og holde venstre sideknap nede indtil betalingskortet vises på Fitbit Ionic-skærmen. Derefter holder man uret mod betalingsterminalen indtil en bekræftelse af betalingen ses på skærmen.

Fitbit Pay-transaktioner har forbedrede sikkerhedsforanstaltninger. En industristandardiseringsplatform sikrer, at en brugers kortoplysninger aldrig bliver afsløret eller delt med forhandlere eller Fitbit. Som et ekstra beskyttelseslag, kan brugeren vælge en beskyttet pinkode under enhedens opsætning.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?