Laserprojektor til hjemmet

Nu er Epson klar med ot nye mini-laser-tv-projektorer og to nye laserprojektions-tv. Derved er storskærmen i hjemmet både billig og let tilgængelig

Epson har introduceret to nye mini-laser-tv-projektorer (EF-11 og EF-12) og to nye laserprojektions-TV’er (EH-LS300B og EH-LS300W). De nye projektorer slutter sig til EF-100 og EH-LS500 og udgør “EpiqVision”-sortimentet, Epsons nye produktfamilie af laser- og mini-laser-TV-modeller.

EH-LS300 og den tidligere annoncerede EH-LS500 udgør EpiqVision Ultra-serien, mens EF-udvalget udgør EpiqVision Mini. De nye projektorer tilbyder en storskærm til en overkommelig pris og medrivende underholdning i hjemmet med op til 10 års vedligeholdelsesfri visning for hele familien, hvilket gør dem til et ægte alternativ til det traditionelle TV.

Epsons mindste 3LCD-laserprojektorer, EF-11 og EF-12, giver en storskærmsoplevelse i et bærbart design og kan nemt flyttes fra lokale til lokale og integreres i de mindste lokaler, uden behov for et TV eller en skærm. De nye modeller er ideelle i en række af situationer, herunder familiens filmaftener, spil, fremvisning af fotografier eller endda til at se sport.

Deres kompakte størrelse og lette design betyder, at de kan nydes af alle medlemmer af familien, flyttes til forskellige lokaler i huset eller endda tages udenfor takket være laserlyskilden, som giver et lyst og levende billede.

EF-12 giver, for første gang i en Epson projektor, brugerne mulighed for at opleve lyd fra YAMAHA med muligheden for at fungere som en enkeltstående smart-højttaler. Sammen med Android TV, tilbyder projektoren derudover tusindvis af film, serier og spil på Google Play, YouTube og mange andre populære apps. 

EF-12 fra Epson

Desuden kan brugere med indbygget Chromecast, sende deres foretrukne underholdningsprogrammer direkte til den store skærm fra en Android- eller iOS-enhed, Mac- eller Windows-computer eller Chromebook.

Stemmesøgning og personlige anbefalinger er muligt med Google Assistent. Brugere kan hurtigt få adgang til underholdning, få svar og kontrollere enheder i hjemmet, så de har mere tid til underholdning.

Den kan projicere i alle retninger, selv på gulvet eller loftet, hvilket giver endnu mere fleksibilitet.

EF-11 er designet til den stilbevidste forbruger og måler kun 18 cm langs den længste kant, så den kan integreres problemfrit i ethvert rum. Den kan projicere på næsten alle overflader, så der er ikke behov for en separat skærm. Med EF-11 kan du få adgang til indhold fra en telefon, tablet og enhver smartenhed ved hjælp af den fleksible, indbyggede displayløsning, Miracast.

EH-LS300, der fås i enten hvid eller sort, sidder tæt på væggen, samtidig med at der opnås et stort display på op til 120 tommer. Ligesom EF-12 leveres den med integreret lyd fra YAMAHA og Android TV. Det er Epsons nyeste Fuld HD-TV med den smarte laserprojektion, der projicerer op til 120 tommer med 3LCD-teknologi med et højt kontrastforhold, der sikrer knivskarpe billeder.

Gode tilslutningsmuligheder, nem opsætning og justering gør denne projektor til det ultimative valg for entusiaster inden for hjemmeunderholdning, der vil have de bedste muligheder for visning på storskærm.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3702 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?