Ny firkantet robotstøvsuger ser dagens lys

Deebot X2 Omni er de nyeste AI-styrede robotstøvsuger fra Ecovacs, og med et firkantet design og nye AI- og ML-teknologier lover den rengøring helt ud i hjørnerne

Traditionelle robotstøvsugere er runde, og det giver visse udfordringer, for det kan være rigtig svært at komme helt ud i hjørnerne og få alt støvet med derfra.

Men den nye firkantede Deebot X2 Omni lover at klare opgaven. Ecovacs har udstyret den med 60% mere sugestyrke, og den er designet til at være lav (9,5cm), så den kan komme ind under stole og sofaer.

Ecovacs fortæller også, at robotten har fået udviklet hovedbørsten for at gøre den mere effektiv og præcis.

Robotstøvsugeren kommer med en alt-i-en-rengøringsstation med en selvrensende funktion, der sikrer en fuldautomatisk rengøring af stationen.

Rengøringsstationen har indbygget en 55-graders teknologi til varmtvandsmoppevask, hvilket skulle sikre at moppen bliver gjort godt og grundigt rent, hvorefter den tørres med varm luft.

Samtidig er basen så også en tømningsstation der tømmer robotten for det den har suget op, og sammen med en for vandbeholder i basen, behøver brugeren ikke bekymre sig ret meget om robotten i hverdagen.

Deebot X2 Omni er udstyret med nye algoritmer der gør at robotten finder og undgår forhindringer når den arbejder.

Robotten skulle lande i butikkerne i dag, og får en pris på omkring 10.000 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.