Ny software til Logitech mus, lader dig flytte markøren på tværs af flere computere

Logitech Flow er en ny software, der giver dig mulighed for at styre op til tre computere med en mus. Softwaren er kompatibel med Logitechs næste generation af MX-mus, Logitech MX Master 2S og Logitech MX Anywhere 2S som de også lige har lanceret

Logitech Flow, der kan downloades gratis er en del af Logitech OptionsTM software. Med de nye MX-mus kan du styre op til tre computere med én mus og endda kopiere indhold, billeder og dokumenter mellem de tre computere.

Logitech MX Master 2S og Logitech MX Anywhere 2S har en forbedret DarkfieldTM registrering, der øger markørens hastighed, nøjagtighed og forøger opløsningen til 4.000 DPI, så du altid kan have den mest alsidige mus, uanset hvilken skærm du bruger.

Begge mus registrerer også på en hvilken som helst overflade – selv glas og andre blanke overflader. De har en forbedret batterilevetid med et genopladeligt batteri, der holder op til 70 dage ved en fuld opladning afhængigt af, hvordan produktet bruges. Og når du skal genoplade, er det hurtigt og nemt.

Logitech MX Master 2S har et hastighedsjusterende scrollehjul, der automatisk skifter fra trinvis til lynhurtig scrollefunktion, så du hurtigere og nemmere kan scrolle gennem lange dokumenter og websider. Derudover kan du scrolle fra side til side med tommelfingerhjulet og tilpasse yderligere funktioner med Logitech Options. Logitech MX Anywhere 2S har et præcisionshjul, som lader dig skifte mellem trinvis og lynhurtig scrolling.

Begge mus er udformet til at passe til din hånd. Logitech MX Master 2S understøtter hånden og håndleddet i en behagelig og naturlig position, mens Logitech MX Anywhere 2S giver komfort og kontrol, hvor end du har brug for – hjemme, på arbejdet eller på farten.

Pris og tilgængelighed

De nye mus forventes at være tilgængelige i juni på Logitechs hjemmeside og i udvalgte butikker. Logitech MX Master 2S fås til en vejledende pris på 899 kroner, mens Logitech MX Anywhere 2S fås til en vejledende pris på 749 kroner.

Der er yderligere en mus, der er kompatibel med Logitech Flow, Logitech M590 Multi-Device Silent. M590 kan købes på Logitech.dk og i udvalgte butikker til en vejledende pris på 429 kroner. Den trådløse mus giver mulighed for dobbelt tilslutning, præcis scrollefunktion og har et kurvet design.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?