Nye laptops fra Samsung lover masser af hestekræfter

En serie af high-end laptops fra Samsung lover masser af hestekræfter og muligheder for de krævende og kreative

Galaxy Book3-serien omfatter Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro. Galaxy Book3 Ultra, der er Samsungs nye premium computer, lover ultrahøj performance, Galaxy Book3 Pro 360 har en 2-i-1 konvertibel form med S Pen-funktionalitet, og Galaxy Book3 Pro kommer i et tyndt og let clamshell design med fokus på mobilitet. Galaxy Book3-serien er, ifølge Samsung, designet til dem, der har brug for tilslutningsmuligheder til flere enheder og førsteklasses hardware for at øge deres produktivitet og kreativitet. 

Galaxy Book3-serien har alle Link til Windows / Microsoft Phone Link, der inkluderer alle de nye produktivitetsfunktioner, og som giver brugerne mulighed for at nyde godt af en let forbindelse mellem telefonen og pc på tværs af styresystemer. Med Link to Windows / Microsoft Phone Link’s Recent Websites, er det muligt at fortsætte igangværende web-sessioner fra telefonen på computeren – f.eks. når man tjekker prisen på en flyrejse på telefonen og derefter bestiller den på pc’en, samtidig med at Instant Hotspot giver ubesværet forbindelse til trådløse hotspots med et enkelt klik.

Dertil kan man bevæge sig problemfrit mellem flere skærme på forskellige enheder uden afbrydelser. Med SamsungMulti Control-funktionen ckan du styre din pc, Galaxy Tab og nu også Galaxy-smartphone med Galaxy Book3-seriens tastatur og trackpad, så du kan kopiere, indsætte eller trække og slippe mellem enhederne, mens Second Screen forvandler din Galaxy Tab til en ekstra skærm med et enkelt klik.

Da content creation i stigende grad sker på flere enheder, ønsker Galaxy Book3-serien at gøre den kreative proces lettere. Nu er det muligt at tage billeder af høj kvalitet ved hjælp af Expert RAW på en Samsung Galaxy-smartphone, overføre dem automatisk til Galaxy Book3-serien og redigere dem med et professionelt fotoredigeringsprogram.

Overgangen til den nye Galaxy Book3-serie er, ifølge Samsung, intuitiv, hurtig og uden besvær. Log ind på din Samsung-konto på din Galaxy Book3-serie blot én gang, og den vil blive synkroniseret med de Galaxy-tjenester, du har brugt på andre Galaxy-enheder takket være Single Sign On.

Desuden er det enklere at overføre alle dine data og indstillinger fra din gamle Windows-pc med Galaxy Book Smart Switch, mens Galaxy Book Experience indeholder en letforståelig vejledning, der hjælper nye brugere med at komme i gang.

Få mulighed for at yde noget ekstra med din pc 

Galaxy Book3 Ultra er udstyret med den nyeste 13th Gen Intel Core i9 processor, hvilket gør den til den hurtigste Galaxy Book til dato. Derudover har den Nvidia RTX GeForce 4070 Laptop gpu, der tilføjer grafik af professionel kvalitet, som løfter både kreative projekter og spiloplevelsen.

For første gang er Samsungs Dynamic AMOLED 2X-skærm – som først blev brugt i Galaxy premium-smartphone lineup displayet – med i Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien. Dens 3K-opløsning (2.880 x 1.800) viser utroligt fine detaljer, og en tilpasningsdygtig opdateringsfrekvens på 120 Hz giver en fejlfri visningsoplevelse.

Skærmen er VESA ClearMR- og DisplayHDR TRUE BLACK 500-certificeret og har modtaget SGS Eye Care Display-certificering for garanteret reducering af blåt lys. Forbedringerne gør det muligt at udføre flere krævende opgaver, se detaljeret indhold og spille high-spec-spil uden problemer. Desuden kan man vælge enten en 14-tommers eller 16-tommers skærm med et 16:10-billedformat med Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serierne. 

Lydkvaliteten i Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien er forfinet med et nyt quad-højttalersystem, der lover klare, høje toner og en fyldig baslyd. Dobbelte mikrofoner og AI Noise Canceling opfanger tydeligt din stemme og reducerer baggrundsstøj. Og da videoopkald ofte er en del af vores daglige kommunikation, skulle Studio Mode, som forbedret billede med korrektion af belysning, automatisk indramning, korrektion af øjenkontakt og flotte baggrunde.

Den nye Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serie har en ramme af aluminium, der giver et førsteklasses udseende og fornemmelse, der sikrer en forbedret brugeroplevelse, samtidig med at det lette, slanke og flade design er bevaret. 

Tilgængelighed og priser

Galaxy Book3 Ultra vil være tilgængelig i 16-tommer i Graphite. Galaxy Book3 Pro vil være tilgængelig i 14-tommer og 16-tommer i Graphite og Beige. Galaxy Book3 Pro 360 vil være tilgængelig i 16-tommer med 5G-tilslutningsmuligheder i Graphite. Galaxy Book3 Pro og Pro 360 vil være tilgængelige på udvalgte markeder fra den 17. februar (med forudbestilling fra den 1. februar) efterfulgt af Galaxy Book3 Ultra fra den 22. februar (med forudbestilling fra den 14. februar). 

  • Galaxy Book3 Ultra detail salgspris starter fra 21.999 kroner
  • Galaxy Book3 Pro 360 detail salgspris starter fra 14.999 kroner
  • Galaxy Book3 Pro detail salgspris starter fra 13.499 kroner
  • Galaxy Book3 360 detail salgspris starter fra 9.499 kroner
  • Galaxy Book3 detail salgspris starter fra 5.999 kroner
About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.