Oplyst musemåtte

Så har SteelSeries lanceret en musemåtte med lys til gameren. QcK Prism giver endda gameren valget mellem to forskellige overfladetyper

Indrømmet – jeg er ikke nogen inkarneret gamer. Så det er så som så med decideret gamingudstyr der fylder op på mit skrivebord. Derfor kan jeg da også undre mig lidt over, hvad man skal bruge en oplyst musemåtte til. Men det er hvad SteelSeries har lanceret, et musemåtte med lys.

QcK Prism har 12 belysningsindstillinger i uafhængige zoner, og så har den noget de kalder for GameSense-understøttelse, som skulle reagere på ting der sker i spillet. Altså ting som ammo, kills, penge og cooldown-timere.

Den har skridsikker gummibase og så sidder kablet i venstre side, så det ikke kolliderer med musens kabel når du spiller.

Du kan også vælge mellem to overflader – en hård polymeroverflade til hurtige bevægelser og en stofoverflade med mikrostruktur, som giver ekstra friktion for at opnå bedst mulig præcision.

Hvis du har mere udstyr fra Steelseries, så som Arctis 5-headsettet, Rival 700-muse og/eller Apex M800-tastaturet, så kan du sammensætte belysningseffekterne på tværs af enheder.

Vi kan godt se ideen i, at du skal have en musemåtte der øger præcisionen når du spiller. Men vi mister altså tråden når det kommer til belysning af musemåtten. Men hey – hvis det er hvad gameren vil have, og spændende ser den da ud.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?