Reservestrøm nok selv til din laptop

Danske Sandberg har lige sendt en helt ny powerbank på gaden. Ikke alene har den en kæmpe kapacitet, den kan også levere strøm nok til at oplade laptoppen ved fuld hastighed

Det er frustrerende at løbe tør for strøm, om det er din laptop eller smartphone. En powerbank er da også blevet en fast følgesvend for mange af os. Men i takt med at kapaciteten på batteriet, til såvel smartphone som laptop, vokser kan det være svært for vores powerbank at følge med.

Danske Sandberg har dog lige lanceret en helt ny powerbank, der har strøm nok til at kunne lade din smartphone op flere gange, og ikke mindst strøm nok til din laptop.

Powerbanken har 100W output via usb-c, hvilket burde være nok til at lade de fleste bærbare computere op ved fuld hastighed. De 100W tillader også powerbanken at bliver ladt helt op på 1,5 time.

Den kommer med tre udgange, så du kan lade flere enheder op ad gangen, og så har den en kapacitet på 38.400 mAh, hvilket er rigeligt til at lade de fleste smartphones op rigtig mange gange.

Her og nu kommer powerbanken i sort aluminium, og hvem ved – måske kommer den i flere farver senere på året. 

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.