Tech-Test sagsøges på grund af anmeldelse

Elektronikproducent har slæbt Tech-Test i retten på grund af kontroversiel anmeldelse.

Tech-Test har igennem de sidste tre måneder været i retten for at forsvare en anmeldelse af en headset. Derfor har redaktionen ikke haft mulighed for at bringe jer de sædvanlige nyheder og anmeldelser gennem de sidste dages tid, da sagen har krævet al vores opmærksomhed.

Sagen er blev afvist af Pressenævnet på grund af tilstrækkelig journalistisk saglighed og argumentation. Alligevel vælger producenten af headsettet at gå rettens vej for at få Tech-Test til at trække sin anmeldelse tilbage.

På grund af at retsagen er verserende kan vi ikke nævnte navnet på producenten, men vi har paradoksalt nok rettens ord for, at vi må linke til den omstridte anmeldelse, da den allerede er publiceret. Klik her for at se anmeldelsen og dan din egen mening om anmeldelsen.

 

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?