Tips og tricks til din iPad

Ser du primært din iPad som fed skærm til at binge Netflix på? Den kan altså meget mere end bare det

Jeg er vildt glad for min iPad – den fungerer langt hen ad vejen som en laptop for mig, og det er utroligt så effektiv kan kan blive med den i hånden.

Men nogle af de fedeste funktioner er godt gemt, og man skal ofte lede efter dem.

Jeg har derfor samlet nogle af mine favoritråd til, hvordan du får mere ud af din iPad, og dem kan du se i denne video.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.