VIDEOTEST: Arlos mange produkter

Jeg har kigget nærmere på en række af Arlos produkter og her kan du se hvilke og hvad jeg fik ud af testen

Jeg er vild med Arlos produkter, og har efterhånden ret mange i hjemmet.

I denne lille video kan du se nærmere på deres nyeste produkter, og hvad jeg fik ud af dem i min lille test.

Læg gerne en kommentar så jeg kan høre, hvad du mener om Arlos produkter.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Jeg er vild med Arlos produkter generelt, og i denne test har Essential Video Doorbell Wire-Free, Essential Indoor Camera, Essential Spotlight Camera, Pro 4 Spotlight Camera og Chime 2 ikke skuffet.

De leverer gode billeder, let betjening og masser af funktioner samt – og det er vigtigt – en virkelig god batterilevetid.

Arlo er og bliver min favorit når det kommer til kameraer til hjemmeovervågning.

Læs mere om produkterne hos Arlo.

Essential Video Doorbell

Essential Indoor Camera

Essential Spotlight Camera

Pro 4 Spotlight Camera

Chime 2

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?