VIDEOTEST: Lenovo IdeaPad Creator 5

Lenovo har lige sendt deres nye laptop til indholdsproducenter på markedet. IdeaPad Creator 5 formår dog ikke helt at imponere i testen

Antallet af folk der skaber indhold til nettet er eksploderet. Vi laver alle opslag, poster videoer og billeder og den slags kræver godt udstyr.

Når videoer skal produceres skal laptoppen kunne følge med, og det lover Lenovo at den nye IdeaPad Creator 5 kan.

Det holder dog ikke helt stik, hvilket du kan se meget mere om i denne video:

Test af IdeaPad Creator 5.

Bedømmelse

Samlet vurdering 50%

Der er flere ting der går galt for IdeaPad Creator 5. Materialet den er bygget i virker billigt, og ikke specielt eksklusivt. Ydelsen er langt fra det man kan forvente af en laptop der er bygget til at skabe indhold, og dermed bliver prisen alt for høj.

Lidt roser skal der dog også lyde, for tastaturet er godt, hængslerne holder skærmen godt og touch pad’en er placeret optimalt.

Men det ændrer ikke ved at denne laptop bare ikke er pengene værd.

Du kan læse mere om laptoppen her.

Prisen starter på 9.200 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?