Asus Zenbook Pro 15 med ScreenPad kommer nu til Danmark

Den nyeste laptop fra Asus kommer med op til 6-kernet Intel Core i9, og så har den fået et helt nyt koncept – ScreenPad - der åbner op for nye muligheder at interagere med din bærbare computer på

Zenbook Pro 15 får sine mange kræfter fra den nyeste og ekstremt kraftfulde hexa-core 8. generations Intel Core i9-8950HK processor, der med Zenbook Pro 15 gør sin første debut i en Zenbook. Dette understøttes af det kraftfulde DirectX 12-kompatible NVIDIA GeForce GTX1050 Ti grafikkort, som giver ydelsen til at kunne håndtere selv de mest krævende opgaver såsom 3D-rendering, 4K UHD afspilning og endda muligheden for gaming. Derudover har den også 16GB 2400MHz DDR4 RAM og en lynhurtig 512GB PCIe 3.0 x4 SSD.

Den er udstyret med et omfattende sæt af højtydende I/O-porte – herunder 2 x USB-C-porte med den nyeste Thunderbolt 3 og en HDMI-port, så du kan have hele 3 eksterne skærme tilsluttet på samme tid, 2 x USB 3.1 Type-A-porte og en MicroSD kortlæser – giver ZenBook Pro 15 de ultimative tilslutningsmuligheder og den fleksibilitet man behøver til både på kontoret og på farten.

ScreenPad i Zenbook Pro 15 er en Windows Precision Touchpad (PTP), kombineret med en 5,5” FHD touchscreen, der byder på en ny måde at arbejde med en bærbare computer på. ScreenPad har funktioner, der tilpasser sig intelligent, hvad du gør på din computer for at lette multitasking.

ScreenPad er på nuværende tidpunkt understøttet af følgende apps: Musikafspiller, Spotify, Kalender, Adobe Sign, Microsoft Office (Word, Excel og PowerPoint) NumKey, Screen Extender, ASUS Sync, Video Player og Launcher. Launcher gør det muligt for brugeren at tilpasse sine yndlingsgenveje direkte fra skrivebordet. Screen Extender-tilstand gør det muligt at bruge ScreenPad som en udvidelse af hovedskærmen og med ASUS Sync kan brugeren spejle sin telefon direkte på ScreenPad.

Yderligere tilpassede funktioner er tilgængelige via udvidelser fra Chrome-webbrowser, såsom ScreenPad Youtube Player. Live opdateringer pågår, og nye apps kan downloades fra Microsoft Store.

En SDK er tilgængelig for udviklere, der ønsker at bygge deres egne apps og udforske de uendelige muligheder for ScreenPad.

Den 15-tommers NanoEdge 4K UHD touchscreen i ZenBook Pro 15 har Pantone valideret farvegengivelse, indbygget ASUS-kalibreringsteknologi til nem farvekalibrering og imponerende lav Delta-E-værdi til super-præcise farver, er denne skærm en drøm til grafisk arbejde.

Udover at vise smukke, ægte farver fra næsten alle vinkler, er den fantastiske NanoEdge-skærm nøglen til ZenBook Pro 15’s utroligt kompakte fodaftryk. Dens ultra-slanke størrelse giver den maksimal mængde af skærm ved minimal brug af plads, hvilket gør ZenBook Pro 15 sammenlignelig i størrelse til mange 14-tommer bærbare.

Specifikationer

  • Professionel ydelse: Op til 6-kernet 8. Gen Intel Core i9-8950HK, GeForce GTX 1050Ti, 16GB RAM og 512GB SSD PCIe x4
  • Touch the future: ScreenPad kombinerer en touchscreen i høj opløsning med et touchpad og giver spændende nye måder at arbejde med computeren på
  • Skærm til kreativitet: 15.6” 4K UHD Nano Edge PANTONE valideret skærm med 100% Adobe RGB farveskala og AE (delta E)

Læs også:

TEST: Gaming monitor spækket med funktioner Hører du til typen der nyder at spille på din computer, uanset om det er store online-rollespil, eller first person shooter-games, så spiller din skær...
Apple Watch sendes på gaden – bare ikke i Danmark... I starten er det ni lande, der kan glæde sig over at det store amerikanske æble begunstiger dem med deres nye gadget, Apple Watch. Landene, der fra d....

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1821 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?