VIDEOTEST: Power Ranger sværd og batterier fra Panasonic

Jeg har taget min datter med i studiet igen. Denne gang kigger vi på et fedt sværd fra Power Ranger serien - og jeg sniger lige en lille batteritest med

Det er ved at blive en sjov lille vane at tage min datter med i studiet. Denne gang er det et fedt sværd fra Power Ranger-serien jeg har kigget lidt på. Sværdet kommer sammen med batterierne Power Pro fra Panasonic, og dem skal jeg i samme omgang kigge på.

Men denne video, handler sværdet, og for at teste det grundigt, har jeg taget datteren med i studiet, hvor hun får lov til at pakke det ud og lege med det.

Af personlig erfaring kan jeg sige, at du ikke skal lade det ramme dig – det er tungt og kan godt gøre ondt.

Men det er spændende, og Natacha hygger sig ret meget med det.

Personligt glæder jeg mig til at se, hvor gode batterierne er.

Nå ja – jeg lover også et link til reglerne og deltagelse i konkurrencen om at komme med i den næste Power Ranger-film. Det finder du her.

Et kig på et spændende Power Ranger sværd

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3025 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart