Apple lancerer ny filmtjeneste, Apple TV+

Den nye tjeneste kommer som en app til Apple TV, og til enkelte smart-tv, og naturligvis til iOS-enheder og Mac-computere

Apple TV+ vil komme til at indeholde både originale programmer, film og dokumentarer, og også andet indhold.

I den nye app kan brugerne abonnere på, og se nye Apple TV-kanaler, og du betaler kun for de tjenester du ønsker. Det kan være HBO, Showtime eller Starz (alt sammen amerikanske kanaler, og hvad der kommer til Danske brugere er endnu ikke offentliggjort). Disse kanaler er on-demand, og du vil kunne se både online og offline.

Der vil komme sport, nyheder og netværks-tv, og du vil også kunne leje og købe film i iTunes.

Tjenesten starter op i maj, hvor du kan abonnere på Apple TV-kanaler, og den kommer til at indeholde HBO, Startz, Showtime, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX, Tastermade, Noggin og nye tjenester som MTV Hits.

Den nye Apple TV-app kan skræddersy det, som brugerne kan lide at se i deres forskellige apps og tjenester, og den lærer præcist hvad det er det er du kan lide at se.

App’en kommer med forslag til programmer og film fra mere end 150 streaming-apps, blandt andet Amazon Prime og Hulu, samt betalingstjenester som Canal+, Charter Spectrum, DIRECTV NOW og PlayStation Vue.

Præcist hvornår vi får Apple TV+ til Danmark, og hvad den kommer til at koste ved vi endnu ikke. Men Apple lover at den nye Apple TV-app bliver lanceret i maj til iPhone, iPad og Apple TV, mens den først kommer til Mac til efteråret.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart