Nye AirPods med integreret Siri og trådløs opladning

Apple er nu klar med deres nye AirPods, der har fået opdateret hardware, så batteriet nu varer længere, de har fået integreret Siri, og de kan fås med en trådløs opladningsæske

AirPods. Foto: Apple

De nye AirPods er udstyret med den nye H1-chip fra Apple. Den skulle give en bedre lyd, hurtigere forbindelser, længere taletid og den giver også muligheden for at bruge Siri.

Ifølge Apple giver H1-chippen op til 50% mere taletid, og det skulle gå endnu hurtigere når du skifter mellem iPad, iPhone eller Apple Watch.

Specielt spændende er det, at AirPods nu kommer med muligheden for at købe en trådløs opladningsæske i stedet for den almindelige (den virker for resten også til tidligere versioner af AirPods). Den trådløse opladningsæske giver op til 24 timers levetid på AirPods, og der er nu kommet et led på forsiden af æske, der viser hvor meget strøm der er tilbage, uden du behøver åbne æsken.

AirPods med standardæske har en pris på 1.379 kroner. Med trådløs opladningsæske bliver prisen på 1.749 kroner. Hvis du bare vil have den nye opladningsæske, kan du få den for 679 kroner. Og hvis du ikke gider rende ud og købe dem i en butik, kan du finde dem på apple.dk.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2537 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart