Ny iPad 9,7” på vej fra Apple

I sidste uge lancerede Apple deres nye 9,7” iPad der nu understøtter Apple Pencil. Samtidig bliver den nye iPad en ret økonomisk tablet med en startpris på omkring 2.800 kroner

Den nye iPad 9,7” fra Apple har fået en ny processor, A10 Fusion-chip, der giver den en bedre ydeevne end forgængeren. Samtidig understøtter den nu også Apple Pencil, så du får flere muligheder for at være kreativ og produktiv på den lille iPad.

Skærmen er, naturligvis fristes jeg til at sige, en Retina-skærm, som giver flotte detaljer og levende farver, og så har Apple gjort skærmen mere følsom overfor berøringer, hvilket er det der gør det muligt at bruge Apple Pencil.

Der er ingen tvivl om, at Apple Pencil giver en fed oplevelse når du tegner eller billedbehandler på din iPad, og derfor bliver det også fedt at få den mulighed på den lille iPad-version.

De avancerede sensorer måler både tryk og hældning, og præcisionen af Apple Pencil er på pixelniveau. Samtidig så er der lav latenstid og iPad har en teknologi, der ignorerer håndfladen når du tegner på din iPad – hvilket er ret fedt.

Som nævnt så er processoren Apples A10 Fusion-chip med 64-bit arkitektur, hvilket virkelig giver den nye iPad vildt mange hestekræfter, og du skulle uden problemer kunne multitaske og køre grafikprævende apps.

Apple har også udviklet den nye iPad 9,7” til at være robust, idet den er udformet i et unibody-design i aluminium. Den har også fået en ultrahurtig trådløs funktion, som kan præstere to gange hurtigere mobile dataforbindelser, så det er endnu nemmere at holde en god forbindelse, uanset hvor man måtte befinde sig, og med Apple SIMM kan du oprette forbindelse vha. trådløse dataabonnementer direkte fra deres en hed, når de rejser i mere end 180 lande og regioner.

Den nye iPad 9,7” fås i sølv, space grey og ny guld-finish, og starter ved 2.799 kroner for modellen med 32GB og WiFi, og ved 3.899 kroner for modellen med 32GB og WiFi +Cellular.

Det forventes at den dukker op i butikkerne i løbet af maj.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart