Kabelproducent sender kabelfri produkter på gaden

Sandberg lancerer nu en veludbygget serie af flotte opladere, som er kabelfrie. Det er faktisk lidt sjovt, når nu Sandberg er kendt som en af de store udbydere på kabelmarkedet

Martin Hollerup, adm. dir. i Sandberg A/S, siger: “Ja, jeg kan godt se komikken i at vi laver de her Wireless Chargers, når mange kender os for nogle af markedets bedste kabler. Realiteten er den at vi ikke ser os selv som en kabelproducent, men som en virksomhed der gør hverdagen lettere for forbrugerne, uanset hvilken teknologi der er længst fremme for tiden. Det er da klart at de fleste helst vil være fri for kablerne, når nu det kan lade sig gøre. Så den trend er vi 100% med på.”

De stærke opladere til hjem, bil og kontor følger den udbredte Qi standard, som kendte mærker fra Apple og Samsung til Sony og Google benytter sig af i deres nyeste mobiltelefoner. Opladerne får strøm fra et USB-stik, fx en almindelig mobillader.

10W laderne har dobbeltkerne teknologi, og giver på den måde meget høj ladeeffektivitet.

charger

Wireless Charger Pad 5W / 10W Alu: 99 kr. / 249 kr.

Med Sandberg Wireless Charger Pad kan du oplade batteriet i din smartphone helt trådløst! Læg blot din smartphone på ladepladen, så bliver batteriet opladt helt uden kabeltilslutning til din telefon. Opladeren understøtter Qi-kompatible smartphones.

Wireless Charger FoldStand 5W / 10W Alu: 149 kr. / 349 kr.

Med Sandberg Wireless Charger FoldStand kan du oplade batteriet i din smartphone helt trådløst! Du kan bruge laderen som en smart stand til din smartphone, eller du kan folde den sammen og bruge den som en praktisk ladeplade. Opladeren understøtter Qi-kompatible smartphones.

stand
car charger

Car Wireless Charger: 149 kr.

Sandberg In Car Wireless Charger er en kombineret holder og trådløs lader til din smartphone, som nemt sættes fast i bilens forrude med sugekop. Holderens justerbare klemmer sættes omkring din smartphone, og så bliver smartphonens batteri opladt helt trådløst. Understøtter Qi-kompatible smartphones.

Powerbank 6000 Wireless + USBC: 299 kr.

Sandberg Powerbank 6000 Wireless er en super smart powerbank med adskillige opladningsfunktioner. Qi-kompatible smartphones kan lades helt trådløst ved at du lægger telefonen på ladepladen på toppen af powerbanken. Derudover er der indbygget både USB A stik og USB-C stik, så du frit kan vælge stiktype afhængig af din enheds stik. Powerbanken er udstyret med kraftige sugekopper, der suger din smartphone fast til sig, så smartphonen ikke falder af f.eks. ved trådløs opladning i din lomme.

powerbank indhold

Wireless Chargers fra Sandberg er allerede på vej ud i butikkerne.

Læs også:

Gaming borde skal stjæle billedet Nu kommer turen til bordet. Det er da for kedeligt med et helt almindeligt skrivebord til den avancerede spillecomputer - og ikke mindst til den super...
Komfort og spilleglæde Indrømmet – jeg bruger mange timer i en stol foran min computerskærm. Det er trods alt mit arbejde. Men også rigtig mange e-gamere bruger utallige tim...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2001 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?