Ny motorola edge 40 pro får opdateret design og bedre ydeevne

Nu har Motorola sendt deres nyeste smartphone på baden, motorola edge 40, der har fået et nyt design og hvor ydevenen skulle være markant forbedret i forhold til tidligere modeller

motorola edge 40 pro. Foto: Motorola

Den nye edge 40 pro har fået buede kanter for at opnå både bedre komfort og bedre symmetri. Skærmen er kantløs, og Motorola for tæller at der er en fingeraftryksafvisende belægning på fronten og antirefleks på bagsiden.

Den nye smartphone er beskyttet af Corning Gorilla Glass Vuctus, hvilket skulle give bedre beskyttelse mod ridser, skarpe genstande og fald. Den har fået en tynd, præcisionsskåret aluminiumsramme, og kamerahuset er har fået et nyt, firkantet, design, som dog stadig skulle passe ind i mobilens overordnede design.

Motorola edge 40 pro har fået IP68-certificering, hvilket betyder at den kan ligge på 1,5 meters dybde (i ferskvand) i op til 30 minutter, så skulle du tabe den ned i håndvasken – eller lignende – så burde den overleve.

motorola edge 40 pro. Foto: Motorola

Skærmen er en 6,67″ FHD+ pOLED-skærm med en opdateringshastighed på 165Hz, så gameren skulle føle sig godt betjent her.

Det er den nye processor, Snapdragon 8 Gen 2, der driver mobilen, og det skulle give 35% bedre cpu-ydelse, 25% bedre gpu-ydelse og 40€ større strømeffektivitet end forgængeren fra producenten.

edge 40 pro er udstyret med LPDDR5X RAM og UFS 4.0, hvilket skulle være den meste avancerede generation af hukommelse og lagring. Herudover hat den 256GB indbygget lagerplads, hvilket burde være nok til de fleste.

Den er udstyret med et højopløseligt triple-kamerasystem. Hovedkameraet er på 50MP og udstyret med optisk billedstabilisering, og så har den et 50MP ultravidvinkels-kamera med Macro Vision og et 12MP 2x teleportrætkamera.

På forsiden har Motorola forsynet denne smartphone med et 60MP-kamera, der drives af Snapdragons Cognitive Image Signal Processor, der bruger kunstig intelligens til at opdele hver scene i forskellige segmenter.

motorola edge 40 pro. Foto: Motorola

Motorola oplyser at brugerne kan optage videoer i filmisk kvalitet med edge 40 pro, både i 8K-opløsning og 4K HDR10+, med over en milliard farvenuancer.

Motorola har forsynet den nye mobil med nogle softwarefunktioner der skulle gøre at kameraet bliver endnu bedre, og at hardware benyttes bedre:

  • Video Night Vision: Når du optager videoer i omgivelser med lavt lys, kan brugere skifte til Night Vision-tilstand for video for at optage lysere optagelser med flere detaljer, bedre klarhed og mere præcise farver.
  • Horizon Lock Stabilization: Deltager du i ekstremsport som mountainbike eller skiløb, holder denne funktion brugerens billeder stabiliseret og låst mod horisonten – selv mens du roterer smartphonen op til hele 360° under actionscener.
  • Video Auto Focus Tracking: Brugere kan aktivere denne funktion for at holde motivet krystalklart og i fokus, selv når det er i bevægelse gennem hele optagelsen.
  • Videoportræt (bokeh): I videotilstand kan brugere vælge Videoportræt, en bokeh-indstilling, for automatisk at sløre baggrunden i videoer ved hjælp af en ny AI-baseret algoritme for en smuk baggrund med blødt fokus bag motivet.

Endelig skriver Motorola at mobilen er udstyret med 125W TurboPower-opladning, som skulle kunne levere en hel dags strøm på kun 6 minutter, og lade enheden fuldt op på 23 minutter.

Batteriet er på 4.600 mAh, og det skulle gøre at mobilen kan klare op til 30 timers brug på en enkelt opladning. Den understøtter forresten også 15W trådløs opladning.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.