Supertynd 5G-smartphone fra Motorola

Motorola har lige lanceret deres nye Motorola Edge 30, der samtidig er den tyndeste 5G-smartphone fra producenten

Motorola Edge 30. Foto: Motorola

Den nye Motorola Edge 30 er kun 6,79mm tyk, har et 50MP kamerasystem, en fyldende 144Hz 6,5″ FHD+ OLED-skærm og Dolby Atmos-lyd. Allerede her lyder det som en virkelig spændende smartphone.

Motorola har virkelig gjort et stort arbejde med kamerasystemet på deres nye mobiler. Edge 30 kommer med en 50MP ultravidvinkel kamerasensor, 32 MP Frontkamera og deres mest avancerede 50MP højopløslige kamera til dato.

Motorola Edge 30. Foto: Motorola

Den kommer med Instant All-Pixel Focus, der bruger 100% af alle pixels, både lodret og vandret, i modsætning til traditionelle fokuseringsteknologier, der ifølge Motorola typisk bruger omkring 3%.

Det skulle give mere nøjagtig og hurtig ydeevne, og mulighed for at optage med 32x flere fokuspixels.

For at sikre bedre billeder i dårlig belysning, kombinerer kameraet fjer fjerde pixel til en massiv pixel, og på den måde lukker det mere lys ind. Der er den vanlige optiske billedstabilisering, og mobilen kan optage HDR10-videoer med over en milliard farver.

Mobilen er drevet af Snapdragon 778’G+-platformen, og det lover Motorola skulle give masser af kræfter til spil og videoer.

Edge 30 kommer med 8GB ram og 128GB lagerplads, og har et batteri på 4.020 mAh.

Den skulle ramme det danske marked d. 9. maj og får en pris på 3.499 kroner.

About Lars Bennetzen 3823 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?