Lenovo klar med to nye tablets

Den nye Tab P12 og Tab M10 5G skulle ifølge Lenovo begge egne sig til både underholdning, læring og arbejde

Lenovo Tab M10 5G. Foto: Lenoo

Det er ikke første gang Lenovo sender nye tabelts på markedet. Denne gang er det Tab P12 og Tab M10 5G der ser dagens lys, og begge skulle være ret alsidige i brug – lover Lenovo.

Den nye Tab P12 kommer med en bred vifte af lærings- og underholdningsfunktioner, der hæver barren for alsidig hverdagsbrug.  Fx giver den store 12,7-tommers LCD-skærm i 3K (2.944 x 1.840) mulighed for at splitte skærmen mellem 4 forskellige apps på samme tid og klarer både streaming, designarbejde og gaming i den lette ende. Omend det muligvis kan være ret forvirrende…

Skærmen skulle ikke kun give overblik, men også levere billeder i høj kvalitet med 50% højere pixeltæthed end en FHD-skærm af samme størrelse. Lyden leveres gennem et JBL-system med 4 højtalere og Dolby Atmos. Dertil har den et 13 megapixel-kamera, der sikrer høj billedkvalitet til videokald og undervisningskonferencer.

Tabletten har op til 8 GB RAM drevet af en octa-core processor. Dertil følger et batteri på 10.200 mAh, der giver op til 10 timers videoafspilning mellem opladninger.

Som noget særligt kommer Tab P12 med den nye Lenovo Tab Pen Plus som standard. Den styluspen fungerer optimalt med to gratis forhåndsinstallerede apps, Nebo og MyScript Calculator 2, der gør det fx nemt at tage noter til online undervisning, tegne diagrammer og redigere i PDF’er. Derudover kan Tab P12 parres med en dedikeret 2-i-1-pakke, der indeholder en stander og ThinkPad-inspireret tastatur med 1,5 mm tasteafstand.

Tab M10 5G er en mere mobil tablet til de digitale nomader eller andre, der ofte er på farten. Den gemmer på en Snapdragon 695 5G Mobile Platform-processor, der skulle sikre stabil og lynhurtig 5G-forbindelse hvor som helst, uanset om den står på videostreaming, online møder eller cloud-gaming.

Skærmen strækker sig over 10,61 tommer i 2K med 90 Hz opdateringsfrekvens, mens Dolby Atmos-audio sørger for knivskarp lyd. Det tofarvede design kommer i mat finish, og vægten er på blot 490 gram, så enheden kan medbringes overalt. Den er certificeret til IP52, så den tåler også en del støv og vand.

Batteriet er på 7.700 mAh med helt op til 12 timers videoafspilning og mulighed for hurtigopladning på 20 W. Skærmen har lavt blåt lys, der sikrer bedre øjenkomfort, og Immersive Reading-funktion, der kan skifte mellem farve- og monokromtilstand, fx når man læser i det digitale bibliotek. Tab M10 5G fås derudover også med Lenovo Tab Pen Plus-stylus som tilkøb.

Priser og tilgængelighed

  • Lenovo Tab P12 (inklusive Tab Pen Plus) lanceres i juli 2023 med priser fra 3.299 kroner.
  • Lenovo Keyboard pack for Tab P12 lanceres i juli 2023 med priser fra 999 kroner.
  • Lenovo Tab M10 5G lanceres i august 2023 med priser fra 2.699 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.