A3+ fotoprinter til de kreativer

PIXMA PRO-200 er en let, hurtig og kompakt A3+-farveprinter, som kan printe på en bred vifte af papirtyper med forskellige strukturer samt formater både fra en smartphone, tablet eller computer

PIXMA PRO-200, som erstatter PIXMA PRO-100S, printer op til A3+ og har et farvestofsbaseret blæksystem med 8 blæktanke, hvilket giver fotografer meget dybe sorte toner og levende farver i et hvert print. Den kan printe på under 90 sekunder, så man nemt kan få glæde af et jævnt workflow og lynhurtigt fremstille højkvalitetsbilleder uden at gå på kompromis med tiden.

Printerens 3″ store display giver fotografer mulighed for enkelt at styre printprocessen fra det brugervenlige interface. Det er også nemt at strømline processen fra billede til print, da Canons Professional Print & Layout-software følger med.

Tydelige farver

Canon har udvidet antallet af farver, der giver printeren et helt nyt blæksystem med 8-farvestofsbaserede blæktyper. Den nye A3+-printer gengiver et større farverum i tre områder: rødt, blåt og sort – hvilket betyder, at fotos bliver endnu mere iøjnefaldende, selv når de printes i A3+-format.

Print praktisk

PIXMA PRO-200 vejer kun 14,1 kg og er 15 % mindre end dens forgænger, hvilket gør den til den god til skrivebordet derhjemme eller i et lille studie. Med den nye indbygget 3″ LCD-skærm, er der mulighed for at kontrollere blækniveauer og andre printerindstillinger, mens den er i gang med at printe.

Fotografer har komplet kontrol over deres billedprint med Canon Professional Print & Layout-softwaren, som følger gratis med PIXMA PRO-200. Med softwaren kan fotografer matche deres billeder fra skærm til print, så de til enhver tid kan fremstille virkelighedstro billeder.

Tag kreativ kontrol

For at sikre professionalismen kan PIXMA PRO-200 printe billeder fra kant til kant på både Fine Art- og glossy papir. PIXMA PRO-200 kan også printe på en bred vifte af papirformater op til A3+ og brugerdefinerede længder op til 39 tommer – fra Canon og andre producenter.

Evnen til at printe på Fine Art-, glossy, printmedier og Canons nye Premium Fine Art Rough (FA-RG1)-papir øger hver fotografs kunstneriske muligheder og lader dem flytte deres kreative grænser. Med PIXMA PRO-200 kan brugere endda downloade ICC-profiler fra populære papirproducenter for at løfte deres print til det næste niveau.

De kan også downloade skabeloner fra Creative Park-webstedet, der åbner flere kreative døre. For at hjælpe fotografer med at virkeliggøre deres kreative vision fra billede til print er denne alsidige printer kompatibel med en række tredjepartsprogrammer som Adobe Lightroom og Photoshop, gennem Canon Professional Print & Layout-plugin-softwaren.

Printeren kommer i salg til november og vejledende pris er 3.990 kroner.

Detaljer om PIXMA PRO-200

  • Kompakt og lille fodaftryk
  • Hurtigt print
  • 3″ brugerinterface
  • Print uden kant op til A3+ på glossy og Fine Art-medier
  • ChromaLife 100+-blæksystem – ny formel
  • Automatisk korrektion af skæv papirfremføring
  • Canon Professional Print & Layout
  • PictBridge WLAN
  • OIG-system (Optimum Image Generating)
  • Understøttelse af et omfattende udvalg af medier og formater

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart