VIDEOTEST: MSI GE66 Raider 10SF

Denne gang skal der games i testcentret, den nye laptop fra MSI har været en tur i testmøllen

MSI kan bare det der med bærbare til gaming. Jeg har testet deres MSI GE66 Raider 10SF og er vildt imponeret.

En fed skærm, lynhurtig grafik og masser af hestekræfter, en SSD der virkelig sparker r.., og et fedt design.

Alligevel opnår den ikke topscore. Den er nemlig meget dyr, og den bliver uforholdsmæssigt varm. Men det må du se her i videoen.

Videotest af MSI GE66 Raider 10SF

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

MSI GE66 Raider 10SF er en virkelig skøn gaming laptop. Hastigheden er helt i top, batterilevetiden er rigtig god – men helt ærligt, du gamer altså ikke på batteri – og designet er fedt.

Skærmen er et kapitel for sig selv, for med en potentiel refresh rate på 240 Hz er den lynende hurtig, og billeder står knivskarp på den.

Selve cpu og gpu bliver holdt godt kolde af den indbyggede turbo boost køler, men det samme kan ikke siges om kabinettet. Det bliver uhyggeligt varmt, og den luft der sendes ud er ligeledes meget varm. Her har MSI stadig noget at arbejde med.

Prisen ligger i den høje ende, men det er altså en skøn gaming laptop, der kunne have fået topscorer, hvis ikke den blev så varm, og kostede så meget.

Du kan læse mere om laptoppen her.

De bedste priser lige nu

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?