OnePlus 8T kommer med lynhurtig opladning og spændende skærm

OnePlus lancerede i sidste uge deres nyeste premium smartphone, OnePlus 8T, der blandt andet tilbyder næste generation af opladningsteknologi med Warp Charge 65, 120Hz Fluid Display og OxygenOS 11

OnePlus lancerede i efterårsferien OnePlus 8T. Den kommer med ny-kalibreret 120Hz Fluid AMOLED-skærm og OnePlus’ hidtil hurtigste opladningsløsning – Warp Charge 65.

Warp Charge 65 er OnePlus’ hidtil mest avancerede opladningsløsning og tilbyder en hel dags strøm på bare 15 minutter. Med dobbeltbatteri-konfigurationen genopfyldes 4.500 mAh-batteriet hurtigere end nogensinde og kan under normal brug oplade til fuld ydeevne på bare 39 minutter.

OnePlus 8T er udstyret med 12 sensorer, der måler temperaturen, og en ekstra krypteringschip i både oplader og kabel for at holde opladningstemperaturen på et stabilt niveau.

120Hz Fluid AMOLED-skærm

OnePlus 8T’s 120Hz Fluid AMOLED-skærm er den første flade 120Hz-skærm nogensinde, der får en A+-vurdering fra DisplayMate.

Med en Just Noticeable Color Difference (JNCD) på omkring 0,3 har OnePlus 8T-skærmen muligvis den bedste farvenøjagtighed på markedet. Den fleksible FHD+ 2.5D-skærm med en lysstyrke på op til 1.100 nits giver klare og levende billeder selv i stærkt sollys. Derudover har OnePlus 8T hele 8.192 forskellige lysstyrker, som sikrer naturlige og behagelige overgange mellem forskellige miljøer.

OnePlus 8T er udstyret med flagskibs-processoren Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform med et Snapdragon X55 5G Modem-RF-system. Det understøtter bl.a. multi-gigabit 5G-forbindelser, professionel fotografering, spiloplevelser med ultra-realistisk grafik og intuitive AI-oplevelser. Processorkraften suppleres yderligere med dual-mode NSA + SA 5G og Wi-Fi 6-understøttelse for hurtigere og endnu bedre datahastigheder.

Avanceret firedobbelt-kamera

OnePlus 8T har et firedobbelt kamera, der inkluderer et 48MP primærkamera med optisk billedstabilisering, et 16MP ultra-vidvinkelobjektiv og dedikerede makro- og monokrome linser.

Det 123 graders ultra-brede objektiv på OnePlus 8T giver helt nye muligheder for på professionel vis at indfange enorme landskaber, omfattende arkitektur og andre vidvinkelmotiver i fuld størrelse. Objektivet leverer klare billeder under alle lysforhold – også i mørket med den forbedrede Nightscape-tilstand.

OxygenOS 11

OnePlus 8T er den første enhed, der lanceres med den nyeste version af operativsystemet OxygenOS 11. Den nye flagskibstelefon er tilmed også den første smartphone på markedet, som ikke er produceret af Google, der lanceres med Android 11.

OxygenOS 11 har et forbedret layout, nyt design og nyttige funktioner, der skulle gøre det nemmere og mere intuitivt at betjene telefonen med én hånd.

OxygenOS 11 har også en række forbedrede animationer og bevægelser samt adskillige løsninger til at imødekomme brugernes personlige præferencer, såsom 11 nye Always On Display-urindstillinger, forbedret enhånds-kontrol og Zen Mode 2.0.

Pris og tilgængelighed

OnePlus 8T kan købes på OnePlus.com + Telia, Call Me, Elgiganten, 3, Oister og Proshop.

RAMROMFarverVejl. pris
8GB128GBAquamarine Green, Lunar Silver4.699 DKK
12GB256GBAquamarine Green5.399 DKK

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart