Bæredygtige printere til hjemmekontoret

Så er Epson klar med to to nye printløsninger til hjemmekontoret - bæredygtige, produktivitetsforøgende og effektive, lover Espon

Der er stadig mange der arbejder hjemmefra på grund af Covid-19-pandemien, og det sætter krav til hjemmekontoret, også til muligheden for at skrive ud.

Epson har i den forbindelse lige lanceret to nye multifunktionsprintere til hjemmekontoret, eller det mindre kontor, WorkForce Pro WF-4745 og EcoTank ET -5880.

Begge modeller har Epsons energieffektive, varmefri injekteknologi, og det skulle give brugerne mulighed for at vælge mellem traditionelle blækkassetteprintere og højkapacitets blæktanksystemet fra Epson.

I en pressemeddelelse fortæller Jesper Sommer, Business Sales Manager hos Espon Danmark, at i en undersøgelse blandt 4.000 medarbejdere i Europa og Mellemøsten, at holdbarhed, energieffektivitet og reduceret affaldsmængde for tilbehør, er noget som 70% betragter som vigtigt for udstyr tiltænkt hjemmet.

Faktisk så mener Epson at data antyder, at hvis alle laserprintere brugt på små kontorer og hjemmekontorer I Europa blev udskiftet med inkjetprintere fra Espon, så kunne energiforbruget reduceres med op mod 311 millioner kWh, eller spares over 38,1 millioner Euro om året, og samtidig reducere CO2-produdktoinen med 117 tusind tons om året.

Det ville være spændende at se, hvor meget reduktionen ville blive, hvis det ikke kun var Epsons inkjetprintere der blev skiftet til. Inkjet-printere er generelt langt mere energieffektive end laserprintere.

Men tilbage til de to nye printere.

WorkForce Pro WF-4745

WorkForce Pro WF-4745 bliver Epsons mest prisvenlige farve multifunktions printer i virksomhedsporteføljen med business kvalitetsprint ved hastigheder op til 24 sider pr. minut, og den bruger nemme højkapacitets blækkassetter.

Med muligheden for at have mere end 500 ark papir tilføjer den effektivitet og reducerer tiden, der skal bruges til genopfyldning af papir. WF-4745 inkluderer et touch skærms LCD-interface til brugernavigation og en 50-siders automatisk dokumentføder, som giver hurtigt og nemt scan eller fax af 1- eller 2-sidede dokumenter.

EcoTank ET-5880

EcoTank ET-5880 tilbyder printløsning med ultralave omkostninger med opstartsblæk inkluderet i kassen, hvilket sætter brugerne i stand til at printe i adskillige måneder, før der skal udskiftes blæk.

Blæktanksystemet overflødiggør også behov for at udskifte kassetter og dermed håndtering og afskaffelse. Printerne har en vifte af udstyr, herunder Wi-Fi opkobling, så brugerne kan printe fra nærmest hvor som helst, et 4,3″ touch skærms LCD-panel, adskillige papirbakker, printhastigheder op til 25 sider pr. minut og første side ud på bare 5,5 sekunder.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart