TEST: Vanvittig lækker 2-i-1 computer fra HP

HP Elite Dragonfly er en lækker lille 2-i-1 laptop med et super design og meget lav vægt

HP lover, at man får fingre i en lækker bærbar, når man køber HP Elite Dragonfly, og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Vægten er på 990 gram. Med indbygget privacy screen og en slider, der blokerer kameralinsen, er du sikker på at have dit indhold for dig selv.

Lyden er fra Bang og Olufsen, og HP lover lang batterilevetid. Der er tale om en luksusbærbar, så der følger ekstra funktioner og tjenester med. HP-tjenesterne skal gøre maskinen mindre sårbar overfor hackere, og gøre det lettere at administrere den.

Det gode

  • Tastaturet er fantastisk
  • Batterilevetid
  • Sikkerhed
  • 5G kompatibel
  • Lækker lyd
  • Holder batteri
  • Vejer nærmest ingenting

Det dårlige

  • Dyr
  • Lyden, når vi vender skærmen

HP lover ikke for meget, når de lovpriser Elite Dragonfly: Der er tale om en af de absolut lækreste 2-i-1 bærbare på markedet lige nu, og det sværeste er at finde ud af, hvad jeg skal rose først. Én af de bedste features er det absolut fantastiske tastatur.

Det er lykkedes at finde den perfekte balance i forhold til fleksibilitet og modstand, så det føles virkelig godt at skrive på. Det er simpelthen en fornøjelse at bruge tastaturet også i lang tid ad gangen. Vægten på under et kilo betyder, at Elite Dragonfly er nem at have med, og at vægten på intet tidspunkt bliver generende.

Dermed er det en af de mest geniale bærbare til dem, der skal bruge en pc på farten. Den er udstyret med en privacy funktion, og med et tryk på knappen, bliver det helt umuligt at se indholdet på skærmen for andre end brugeren. I vores batteritest med PCMark10 nåede Dragonfly op på 11 timers batterilevetid ved blandet brug. Det er mere end rigeligt til at de fleste kan nå igennem en arbejdsdag uden at se skyggen af opladeren. Det er virkelig imponerende.

Lige så imponerende er det, at Dragonfly klarede opgaverne uden at blive synderligt varm. Til gengæld er processorkraften ikke egnet til tungere opgaver eller spil. Lyden er kalibreret af B&O og er virkelig god. Men når vi vender tastaturet ned og drejer skærmen rundt (se foto herunder) falder lydkvaliteten, fordi højttalerne peger væk fra os.

Når Dragonfly står sådan her, falder lydkvaliteten, fordi højttalerne peger væk fra os

Det er nu ikke noget, der forhindrer os i at knuselske denne lille, meget lette og utroligt lækre bærbare. Prisen er til gengæld i den høje ende og ender med at være en dealbreaker, men det er virkelig det eneste, der afholder mig fra at købe denne fantastiske maskine til eget brug.

Samlet vurdering 92%

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart