Nyt headset til gameren fra EPOS

EPOS har lige sendt deres nyeste gamerheadset, H6PRO, på gaden, og lover både åben og lukket akustisk gaming-lyd

EPOS H6PRO. Foto: EPOS

Lydfirmaet EPOS har altid stået for spændende lyd til gameren, og med deres helt nye H6 PRO Closed og H6PRO Open har de sendt et meget spændende flagskibsheadset på gaden.

Headsettet er en videreudvikling af deres GSP 600-serie, og EPOS lover en exceptionel, naturlig og bred HiFi-lyd som så skulle sikre en ultimativ gaming-lydoplevelse, og som navnene antyder kommer det både i en åben og lukket variant.

Headsettet har en aftagelig mikrofonarm, er fremstillet i holdbare materialer og EPOS lover et komfortabelt design. Headsettet er kompatibelt med både Mac, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One og Nintendo Switch.

EPOS H6PRO. Foto: EPOS

Den lukkede variant, H6PRO Closed, er en fortsættelse af Game Zero og GSP 600-serien, og EPOS fortæller at det leverer kraftfuld gaminglyd med en god passiv støjreduktion.

I pressemeddelelsen skriver EPOS følgende om headsettet:

  • Lukket akustisk høretelefon design – H6PRO tilbyder ørekopper med lukket akustisk design, der fjerne distraktioner i miljøet og gør det muligt for spillere at skærpe deres konkurrencefordel ved at kunne høre enhver lyddetalje.
  • Maksimal komfort til langvarige spilperioder – For de spillere som ønsker komfort under timevis af høj koncentration er H6PRO Closed pakket med features, der gør langvarig spilletid behagelig såsom en letvægtskonstruktion, polstret hovedbøjle, justerbare ørekopper og memory foam i hørepuderne.
  • Aftagelig løft-til-lydløs mikrofonarm – Spillere skal bare løfte mikrofonarmen for at slå alt kommunikation fra. Høretelefonernes magnetiske mikrofonarm, der er positioneret til optimal stemmeoptagelse, kan nemt blive fjernet og dækket til af et diskret cover, hvis der bruges en ekstern mikrofon.
  • Kompatibel med alle større platforme – H6PRO Closed har inkluderet udskiftelige kabler til PC, Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One og Nintendo Switch. Spillere kan også parre høretelefonerne med et eksternt EPOS lydkort for at forbedre lyden yderligere.
  • Lydopgradering til din PC – Designet til alle platforme med analogt AUX-output. H6PRO Closed fungerer optimalt med binaural surroundlyd gennem EPOS Gaming Suite, når det er parret med eksempelvis et GSX 300 eksternt lydkort.

Den åbne variant, H6PRO Open skulle være designet så den leverer en fordybende, åben og ekspansiv lyd. Det åbne akustiske design skulle komme med både naturlig og realistisk lyd i spil, og lover fin lyd på tværs af hele frekvensspektret, uden at trætte dine øre.

I pressemeddelelsen skriver EPOS om headsettet:

  • Åbent akustisk høretelefondesign – H6PRO Open er det ultimative højtydende sæt høretelefoner, som er designet til at blive brugt i stille omgivelser. Mesterligt konstrueret transducer-komponenter tilbyder naturlig højkvalitetslyd, der er en bedste i sin klasse. Det åbne akustiske design skaber et fordybende lydbillede og leverer detaljeret lydgengivelse, når du gamer. 
  • Tal naturligt, lyt naturligt – Det åbne akustiske design gør det muligt for gamere at høre deres egen stemme uden stress og uden at skulle have en kunstig gengivelse af sin egen stemme.

Priserne er ikke oplyst, men EPOS skriver at du kan købe headsettene via eposaudio.com/gaming.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?