Streamingsæt til de mobile

Logitech og Blue er nu klar med et trådløst kamerasystem til streaming

Mevo Start 3-Pak. Foto: Logitech

Mikrofonspecialisten Blue blev købt af Logitech for et par år siden, og nu har de sammen lige lanceret et kamerasystem til streaming under brandet Logitech for Creators.

Kamerasystemet har fået navnet Mevo Start 3-pack og kommer sammen med en app, Mevo Multicam.

Mevo Start 3-pack fungerer som et transportabelt studie, og består af tre trådløse Mevo Start kameraer, som er specialdesignet til live-streaming og optagelser i 1080p HD-opløsning. Kombinationen af Mevo Start 3-pack og Mevo Multicam-appen (som kan downloades gratis fra App Store eller Google Play) gør det muligt for alle content creators nemt at lave et professionelt multi-kamera-setup og optage direkte via mobilen eller en tablet.

Kameraet Mevo er designet til live-streaming hvor som helst. Content creators kan nemlig bruge Mevo til at streame videoer trådløst via Wi-Fi, deres telefons hotspot, eller endda over ethernet med en særlig adapter. Med en batterilevetid på op til 6 timer er Mevo også oplagt til lange streams.

Har man brug for mere end 6 timers optagelse, kan man tilslutte en strømkilde via USB-C.

Mevo Multicam-appen giver content creators mulighed for at tilslutte og kontrollere op til tre Mevo Start-kameraer på én gang, så de nemt kan lave kvalitetsoptagelser fra flere kameravinkler. Appen er gratis og indeholder en såkaldt Auto-Director, en avanceret, men brugervenlig lydmixer samt muligheden for live at lægge billeder og tekst hen over videoen. Content creators kan derfor lynhurtigt streame et madlavningsshow, en musikperformance, et podcastinterview eller et event til YouTube, Facebook, Twitch eller andre platforme med blot få klik på den intuitive Mevo Multicam-app.

Med Mevo Start-kameraernes 83,7-graders diagonale synsfelt kan content creators streame og optage i 1080p fuld HD-opløsning uden forstyrrende fish eye forvrængning. Man kan også optage ren og klar lyd ved hjælp af de indbyggede mikrofoner med støjreduktion eller ved at tilslutte en ekstern mikrofon.

Pris og tilgængelighed

Mevo Start 3-Pak er tilgængelig i Danmark fra den 13. oktober på https://eu.mevo.com/ med en vejledende pris på 999 EUR. Mevo Multicam-appen kan downloades gratis på Apple App Store og Google Play Store. Mevo Start er også tilgængelig som enkeltpakke til en vejledende pris på 449 EUR.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3753 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?