Nyt kablet headset fra Logitech

Ikke alle headsets skal være trådløse - Logitech har lige sendt et kablet headset på gaden, dedikeret til gameren der gerne vil have fest og farver

Det nye headset, Logitech G335 Gaming Headset, er designet som et let headset på kun 240 gram, hvilket gør det til et af de letteste headsets du kan finde.

Det er designet tæt på det tidligere G733, men det har et tyndere design, og Logitech lover at det har en mere tætsluttende pasform og øget komfort. Hovedbøjlen er justerbar, og ørekopperne er udviklet af et blødt materiale, hvilket burde betyde at du let kan bære det længe.

Logitech G335 gaming headset passer til stort set alle platforme, for det er udstyret med et 3,5mm audio jackstik. Der er placeret en volumenkontrol direkte på ørekoppen, samt en mikrofon, du kan mute med et fingerknips. Herudover er headsettet certificeret til at bruge sammen med Discord, så du burde får god lyd og ditto kommunikation på denne platform.

Prisen på det nye headset er på 499 kroner, og du kan købe headsettet allerede nu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?