Sony lancerer nyt gamingbrand – Inzone

Foto: Sony

Inzone er et brand der kommer til at indeholde produkter til gameren, der skal gøre det til en større oplevelse når spillet kører. Skærmene lover billede i høj HDR-opløsning, og headsets lover fed lyd med 360 Spacial Sound for Gaming.

Her og nu har Sony lanceret to skærme i Inzone-serien, M9 og M3. M9 kommer med HDR, 4K–opløsning og Full Array Local Dimming-teknologi. Det skulle give høje kontraster og forbedre oplevelsen, når der spilles spil med mørke og lyse detaljer. Opdateringsfrekvensen er på 144Hz og skærmen er et IPS-panel med 1ms GtG-responstid.

M3 kommer med en opdateringshastighed på 240Hz i Full HD, 1ms GtG-responstid og variable opdateringshastighed. Det skulle gøre det muligt at fange selv de mindste bevægelser i f.eks. skydespil.

Skærmene kommer med indbygget Auto KVM Switch, så du kan styre to pc’er eller en pc og en Playstation 5 fra et enkelt sæt keyboard, mus og headset – hvis det altså er tilsluttet skærmen.

Headsets til gameren

De nye headsets i Inzone-serien er H9 og H7, der begge er trådløse headsets, og hvor H9 har 32 timers batterilevetid og H7 kan byde ind med 40 timers spiletid.

Herudover lancerer Sony også deres H3, der er et kablet headset.

Alle tre kommer med flip-up boommikrofoner med mutefunktion, så du kan snakke med andre når du gamer.

I pressemeddelelsen oplyser Sony, at dweres 360 Spacial Sound for Gaming-software, omdanner 2-kanals stereolyd til 7.1-kanals surround sound – præcist som spiludviklerne havde tænkt sig.

Samme software skulle også gøre et muligt at tilpasse lyden til din øreform og derved få din helt egen oplevelse i spil.

Sony lover også, at komforten i de nye headsets er høj, og at ørepuderne er formet, så kontakten på selve hovedet optimeres, og trykket på ørerne minimeres.

Inzone H9 er herudover udstyret med flere støjreducerende mikrofoner, der skulle sikre, at ingen udefrakommende støj forstyrrer dig når du spiller.

Specielt til PlayStation 5

Skærmene Inzone M9 og M3 har funktionen Perfect for PlayStation 5, der bruger Auto HDR Tone Mapping. Den funktion genkender automatisk skærmen under opsætningen og optimerer HDR-indstillingerne. Skærmene skifter også automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode når der ses film eller games.

Headsettene H9 og H7 har en on-screen indikator, så det skulle være let at justere indstillingerne på deres headset, og samtidig se dem på skærmen i PlayStation 5 Control Center.

Priser og tilgængelighed

  • Inzone M9 kommer på markedet i løbet af sommeren og får en pris på omkring 10.000 kroner
  • Inzone M3 lander i løbet af vinteren og her er prisen endnu ikke opgivet
  • Inzone H9 kommer i løbet af juli med en pris på omkring 2.500 kroner
  • Inzone H7 kommer også i løbet af juli med en pris på ca. 1.900 kroner
  • Inzone H3 lander ligeledes i juli og til en pris på 1.000 kroner.
About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?