HP klar med gamer computer-serien OMEN

OMEN er navnet på den nye serie af computere rettet mod gamer-miljøet

HP Omen

HP’s nye OMEN-serie til spilentusiaster består af 3 forskellige pc’ere, der giver den enkelte spiller mulighed for at vælge en skræddersyet spilløsning. Alle 3 pc’er i den nye HP OMEN-serie indeholder funktioner, som er udviklet til at optimere spilleoplevelsen.

De bærbare OMEN-pc’er måler 15,6” og 17,3” og fas med skærme i fuld HD og 4K IPS, hvilket giver fantastiske billeder. Lydeffekterne er klare og tydelige, og den professionelle lyd er finjusteret af Bang & Olufsen. Desuden er der anvendt HP audio Boost-teknologi, som tilfører dybde i højtalerne.

HP OMEN-serien omfatter:

  • Bærbare OMEN-pc’er: De bærbare pc’er måler 15,6″ og 17,3″ og er udstyret med effektiv hardware og 4K-skærme.
  • Stationær OMEN-pc: Den stationære pc kombinerer et innovativt design og flydende køling med de nyeste Intel® Core™-processorer, NVIDIA GeForce GTX- og AMD Radeon-grafikkort, så brugerne får en stærk maskine, som er virtual reality-certificeret til at kunne bruges sammen med HTC Vive.

Priser og tilgængelighed

  • Den bærbare OMEN-pc på 15,6″ forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 7.499 kr.
  • Den bærbare OMEN-pc på 17,3″ forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 8.499 kr.
  • Den stationære OMEN-pc forventes at være tilgængelig på det danske marked fra slutningen af juli til en vejledende introduktionspris på 9.999 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?