Så kom skærmen med usb-c tilslutning

Det er Philips der nu lancerer en 25” skærm med usb-c tilslutning, så du nu kan bruge et kabel til både strøm, video og data

Philips usb-c

Usb type c tegner til at blive den eneste platform, som brugere fremover vil have behov for til nem, enkelt-kabel docking, der gør det muligt for dem at overføre data sikkert med høj hastighed, oplade deres enheder, tilslutte deres skærm til telefoner eller bærbare computere og forbinde til andre enheder tilknyttet deres bærbare.

Med en forventet lancering denne juni er 258B6QUEB QHD skærmen den første med usb type c tilslutningsmulighed fra MMD, der står bag Philips skærme. Den er designet til at levere ekstra kraft og tilgængelighed til brugere, specielt professionelle med de nyeste bærbare computere, som ønsker at udnytte de produktive fordele ved den nye usb-forbindelse.

Enkelhed for mere bekvemmelighed

Skærmen understøtter overførselshastigheder på op til 10 Gbps (1,280 MB/s) med Gen-2 USB 3.1, og op til 5 Gbps med Gen-1 USB 3.0. USB 3.1 er 20 gange så hurtig som usb 2.0: eksempelvis kan en 4K film overføres på under 60 sekunder. Stikkets slanke profil gør den velegnet til både ultra-bærbare enheder og standard bærbare computere. Stikket er vendbart, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere. Mulighederne for video er også mange: både DisplayPort 1.2, HDMI, DVI og VGA er alle understøttet.

Ud over dens tilslutningsmuligheder, indeholder den mange af de opsigtsvækkende funktioner, som har bidraget til Philips skærmenes stærke omdømme i markedet. Eksempelvis gør SmartErgoBase-foden det muligt for brugere at vippe, dreje og hæve skærmen til den position, der fungerer bedst – ideelt for sundhed og velvære på arbejdet. Foden skjuler desuden også kabler. Skærmens ultra slanke kanter skaber et strømlinet look, som maksimerer betragtningsområdet og skaber færre distraktioner for øjet. Det robuste design med 65% post-forbruger genbrugt plastic gør den til et fremragende valg for miljøvenlig produktivitet.

Den nye Philips 258B6QUEB QHD skærm vil være tilgængelig I butikkerne fra juni til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?