Ny skærm har touchfunktioner og foldbart stativ

Den nye Dell 24 Touch USB-C Hub-skærm lover nye muligheder for interaktivt samarbejde

Dell Technologies har netop lanceret Dell 24 Touch USB-C Hub-skærm (P2424HT): Verdens første 23,8”-touchkærm med indbygget ethernet-forbindelse[1], så brugeren ikke længere skal bekymre sig om ustabil netværksforbindelse. Den nye skærm er skabt til at fungere som en produktionshub, der leverer interaktive oplevelser og tilbyder en lang række tilslutnings- og brugsmuligheder.

Intuitiv oplevelse

Dell 24 Touch USB-C Hub-skærmen kommer med et nyt take på interaktivitet takket være skærmens mulighed for at kommentere, zoome, swipe, trække og trykke med op til 10 fingre på skærmen samtidig.

Skærmen skulle ifølge Dell have ensartede, levende farver med 99 % sRGB på tværs af en bred betragtningsvinkel, hvilket bliver gjort muligt af IPS-teknologi. Desuden kommer skærmen med ComfortView Plus, der reducerer det skadelige blå lys, helt uden at gå på kompromis med de naturtro farver.

Miljøoplysninger

Dell Technologies oplyser at Dell Touch USB-C Hub-skærmen er udviklet med fokus på miljøet.

Den er fremstillet i 85% PCR (post consumer recyclable)-plastik, og har en Energy Star TCO Certificeret Edge og EPEAT Gold certifikat.

Design med mange muligheder

Den nye skærm kommer med et leddelt stativ, der gør det muligt at ændre skærmen fra en helt almindelig skrivebordsskærm til f.eks. en nedadgående med 60° vinkel, hvilket giver en mere behagelig berøringsposition. Stativet kan desuden højdejusteres, vippes, drejes og byder også på en skråfunktion, alt sammen så brugeren kan justere skærmen til netop den position, der ønskes. 

Mange tilslutningsmuligheder

Skærmen kommer med et USB-C-kabel, der også giver op til 90W strømforsyning, mens RJ46-stikket leverer en stabil kabelforbundet ethernet-forbindelse. De to indbyggede USB-porte er placeret på siden af skærmen, så brugeren nemt og hurtigt kan tilslutte tilbehør. Dell 24 Touch USB-C Hub-skærmen kommer også med indbygget HDMI og DisplayPort.

Prisen på den nye skærm kommer til at ligge på omkring 2.980 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.