Nyt webcam med smarte funktioner til hjemmekontoret

Dell har lige lanceret en nyt webcam, Dell Pro Webcam, der både lover høj billedkvalitet, stilrent design og smartefunktioner til den hybride medarbejder

Dell Technologies har lige lanceret et nyt webcam, Dell Webcam Pro, der er designet i et enkelt, cylindrisk design og som skulle komme med en række smarte funktioner, der sikrer skarpe videoopkald og livestreams.

Dell Webcam Pro er et 2K QHD-webcamera med en Sony Starvis-sensor, med multi-element objektiv der kan opfange mere lyd, hvilket er med til at give ekstra høj billedklarhed. Samtidig kommer webcammet med en kombination af både Digital Overlap HDR og Facial Detection Auto Exposure, optimerer billedet.

Kameraet kommer med avanceret billedsignalbehandling samt 3D/2D-støjreduktion og en række smarte funktioner, herunder AI Auto Framing-funktionen, sikrer at personen altid vil være fokus i billedet.

Det nye webcam har også en støjreduktionsmikrofon, så lyden burde gå klart igennem når du holder møder. Derudover har kameraet et magnetisk dæksel, så du kan sikre privatlivets fred samt en indbygget monteringsklemme, der gør det let at montere webcammet på en skærm, et stativ eller selv en notesblok. Med Dell Peripheral Manager er det desuden muligt at tilpasse webcam-indstillinger såsom synsfelt, lysstyrke, skarphed, kontrast og mætning alt afhængigt af dine ønsker.

Webcammet understøtter både Windows- og Mac-styresystemer, er kompatibel med alle førende UC-platforme og er certificeret til både Microsoft Teams og Zoom.

Dell Webcam Pro (WB5023) er tilgængelig nu og har en pris på lige over 1.000 kroner, alt efter, hvor du køber det.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.