Logitech sender nye billige webcams på gaden

De nye 1080p webcams lover brugerne endnu bedre videoopkald

Brio 300. Foto: Logitech

Logitech har lige lanceret deres Brio 300-serie af kompakte plug-and-play-webkameraer. De kommer med Full HD 1080p-opløsning, automatisk lyskorrektion og en støjreducerende mikrofon og en lav pris.

Ifølge Logitech skulle den opsætning sikre, at brugerne både kan ses og høres tydeligt på trods af dårlige lysforhold og baggrundsstøj.

Webkameraerne opretter forbindelse til computere via en usb-c-port, hvilket gør det nemt at deltage i videomøder. Samtidig kan de lukkes af for kameraet med en fysisk lukkemekanisme, så du ikke skal være nervøs for, at der er nogen der kigger med uden at du ved det.

Brio 300. Foto: Logitech

For IT-ansvarlige, der udstyrer medarbejdernes arbejdsstationer og hjemmekontorer, er Brio 300 webcam kompatibel med de fleste videokonferenceplatforme og certificeret til brug med Microsoft Teams, Zoom og Google Meet.

Plastdelene i Brio 300 omfatter certificeret genbrugsplast, der omdanner plast fra gammel forbrugerelektronik til nye produkter: 62 % i grafit-udgaven og 48 % i off-white og rosa-versionerne. Papiremballagen kommer fra FSC-certificerede skove og andre kontrollerede leverandører.

Alle Logitech-produkter er certificeret CO2-neutrale og bruger vedvarende energi, hvor det er muligt. CO2-fodaftrykket fra alle Logitech-produkter, herunder Brio 300, er blevet reduceret til nul ved at støtte skovbrug, vedvarende energi og klimapåvirkede samfund, der reducerer kulstof.

Brio 300 er tilgængelig fra januar 2023 og får en pris på omkring 600 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.