Elegant bærbar ekstern harddisk understøtter både usb-c og usb 3.0

mHHD Slim er en ny kompakt letvægt harddisk i elegant design og stærkt metalkabinet fra Freecom

freecom mhhd

Den nye eksterne harddisk fra fra Freecom kommer i en 1TB og en 2TB udgave, vejer kun 150g og er ikke mere end 0,9mm tyk. Den største model kan indeholde op til 4.000 film, 500.000 billeder og 900.000 sange.

For at sikre at både Mac og pc-ejer kan få glæde af SSD’en, kommer den med to kabler, et usb type-c og usb 3.0. Drevet er FAT32-formatteret fra start af, hvilket betyder at det umiddelbart kan bruges af både Windows og Mac uden at skulle formateres. Du skal dog lige være opmærksom på, at FAT32 kun understøtter filer op til 4GB i størrelse. Der medfølger værktøj til at formatere til HFS+ til Mac og NTFS til pc.

Drevet leveres i børstet aluminium, så den får samme elegante udseende som Macbooks, og mHHD kommer i tre farver, sølv, guld og grå.

Drevet leveres med Nero Backup Essential software så du har et backup-system med det samme. Drevet har også USB Rec&Play som gør at drevet kan bruges til videooptager på de tv der understøtter usb-drev.

Prisen ligger €110 for 1TB-versionen og €150 for 2TB-versionen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3084 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart