AirPlay 2 på vej til Sonos-højttalere… men ikke alle

Sidste år lovede Sonos os, at AirPlay 2 var på vej til Sonos-højttalerne, og nu er teknologien så klar til enkelte Sonos-produkter

Med den nye AirPlay 2-teknologi bliver det muligt at spille alle lyde fra iPhone og iPad på Sonos-højttalerne, det inkluderer YouTube og Netflix, og du kan få Siri til at styre din Apple-musik på alle dine Sonos-højttalere.

Altså – de højttalere der understøtter AirPlay 2. De højttalere der lige nu understøtter AirPlay 2 fra Sonos er Play:5, Playbase og Sonos One, og Sonos har lovet os at der kommer flere af deres produkter med AirPlay 2 i løbet af årer.

Helt tab er du dog ikke, hvis du stadig har nogle af de gamle Sonos-produkter. Hvis du har et af de nyere produkter, kan du gruppere den/dem med de ældre Sonos-enheder, og så kan du stadig bruge AirPlay 2.

Det bliver spændende at se, hvilke Sonos-produkter der får AirPlay 2 som de næste.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2735 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart