AirPlay 2 på vej til Sonos-højttalere… men ikke alle

Sidste år lovede Sonos os, at AirPlay 2 var på vej til Sonos-højttalerne, og nu er teknologien så klar til enkelte Sonos-produkter

Med den nye AirPlay 2-teknologi bliver det muligt at spille alle lyde fra iPhone og iPad på Sonos-højttalerne, det inkluderer YouTube og Netflix, og du kan få Siri til at styre din Apple-musik på alle dine Sonos-højttalere.

Altså – de højttalere der understøtter AirPlay 2. De højttalere der lige nu understøtter AirPlay 2 fra Sonos er Play:5, Playbase og Sonos One, og Sonos har lovet os at der kommer flere af deres produkter med AirPlay 2 i løbet af årer.

Helt tab er du dog ikke, hvis du stadig har nogle af de gamle Sonos-produkter. Hvis du har et af de nyere produkter, kan du gruppere den/dem med de ældre Sonos-enheder, og så kan du stadig bruge AirPlay 2.

Det bliver spændende at se, hvilke Sonos-produkter der får AirPlay 2 som de næste.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2285 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?