Nu kan du finde (næsten) alt med Apples Find My

Oprindeligt var det kun dine æbleprodukter du kunne finde med "Find My" funktionen, men nu åbner Apple op for at du kan finde andre produkter også

Apple har et kæmpe ‘Find My’-netværk, bestående af alle der har en Apple-enhed med ‘Find My’-aktiveret, hvilket nok er langt hovedparten.

Og nu har Apple så lige lanceret en opdateret version af app’en Find, der gør at også tredjepartsprodukter kan benytte søgefunktionerne i Apples Find-netværk, der forresten består af flere hundrede millioner Apple-enheder.

Det betyder at producenter som Belkin, Chipolo og VanMoof allerede nu kan fås i versioner, der kan findes gennem Find-netværket.

Udviklere der ønsker at knytte deres produkter til Find-netværket skal overholde de krav og funktioner til beskyttelse af anonymitet, som Apple har udstukket, og som beskytter brugernes private data.

Apple har samtidig lanceret et udkast til specifikationer for producenterne af chipsets, som vil blive udgivet i løbet af foråret. Dermed vil producenter af tredjepartsprodukter kunne udnytte fordelene ved Ultra Wideband-teknologien i Apple-enheder udstyret med U1, som skaber en mere nøjagtig og retningsbevidst oplevelse, når de er i nærheden.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?