AKG udvider sin N-serie af hovedtelefoner med topmodellen N5005

Nye in-ear hovedtelefoner, der kombinerer flot design og perfekt lyd i studiekvalitet

null

Harman har lige lanceret deres seneste tilføjelse til deres Studio on-the-go serie, AKG N5005. Disse nye og innovative in-ear hovedtelefoner er udviklet med fire udskiftelige lydfiltre, der giver muligheden for en skræddersyet lydoplevelse, så brugeren kan finjustere lyden efter sine personlige præferencer.

AKG N5005 udspringer af AKGs mangeårige erfaring inden for lydteknologi og illustrerer sin akustiske ekspertise ved at levere lyd i absolut referencekvalitet. Hovedtelefonernes unikke kombination af enestående design og naturlig, uforvrænget lyd gør det muligt for brugeren at fordybe sig i enhver sangs detaljer. Baseret på forskning der er udført i samarbejde med Audio Engineering Society, har AKG erfaret, at en nøjagtigt specificeret lydkurve og frekvensrespons har en direkte sammenhæng med optimal lydkvalitet og lytte-præferencer. AKG N5005 er udviklet med denne lydvidenskab, som foretrækkes blandt de mest kvalitetsbevidste lyttere.

AKG N5005s er certificeret med Hi-Res Audio fra Japan Audio Society, og med AKG-patenteret lydfilter-teknologi opnås en helt fantastisk lydoplevelse. Understøttelsen af Hi-Res Audio Support betyder, at brugeren kan nyde de mest raffinerede lydnuancer af lyden i studiekvalitet.

Med AKGs prisvindende kvalitetslyd leverer hovedtelefonerne krystalklar lyd med en varm basgengivelse, der sammen skaber den ultimative, kompromisløse lydoplevelse. Hybriden mellem One Dynamic og Quad BA Drivers skaber en perfekt afbalanceret 5-vejs in-ear hovedtelefon med meget lille forvrængning, præcise mellemtoner og krystalklare høje toner. Audiofile får samtidig mulighed for at øge bas-niveauet, lineær lyd og de høje toner fra musikken tilpasset personlige præferencer.


[yuzo_related]


Derudover er hver enkelt hovedtelefon på elegant vis udviklet i ridsesikker, højglans sort keramik og tildelt et unikt serienummer, som vises på den sofistikerede emballage og på det luksuriøse etui. Såfremt musikelskere foretrækker en trådløs lytteoplevelse, medfølger der en udskiftelig Bluetooth-dongle. Donglen er udstyret med en 3-knaps fjernbetjening samt mikrofon til telefonsamtaler, der giver brugeren 8 timers batteritid ved trådløst brug.

Pris og tilgængelighed

AKG N5005 er tilgængelig fra foråret 2018 til en vejledende pris på 7.500 kroner på AKG.com og hos udvalgte forhandlere.

AKG N5005 egenskaber

  • 5 drivere (9.2 mm + Quad BA drivers)
  • 4 lydfiltre (Bass Boost, Reference Sound, Semi-High Boost, High Boost)
  • To aftagelige twistkabler i høj kvalitet
  • High-Res Audio Support
  • Bluetooth-dongle med mikrofon, fjernbetjening og 8 timers batteritid
  • Fire sæt ørepropper og 3 sæt SpinFit ørepropper
  • AKGs prisvindende kvalitetslyd – dyb bas og rigt mellemregister
  • Etui, rengøringselementer og flyadapter medfølger

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?