Asus klar med laptop til VR-gaming

Den nye G701VI fra Asus er spækket med fed hardware, der burde gøre den oplagt til spil der gør brug af VR

Her i starten af november lancerede Asus deres nye lap, ROG G7001VI, en tynd og elegant gaming-laptop, der er udstyret med en Nvidia GeForce GTX 1080 chip der kan overclockes, og som er udviklet specielt til at levere grafik til VR-gaming.

Skærmen understøtter Nvidia G-Sync-teknologi og har en imponerende høj opdateringshastighed på ikke mindre end 120 Hz. Tastaturet er af anti-ghosthing-typen for at give den bedst mulige kontrol når der for alvor skal games.

Asus fortæller i en pressemeddelelse, at ROG G701VI er verdens første laptop med den hurtige skærm og brede betragtningsvinkel, og det lyder også som en fed skærm.

Processoren er en såkaldt ’unlocked’ Intel Core i7 (Skylake), som virkelig kan levere nogle seriøse hestekræfter ala desktop-typen til en laptop.

Herudover har den fået 64GB hukommelse af 2.400 MHzx DDR4-typen, der leverer op til 20% bedre ydelse og er 30% mere energieffektiv end 1.600 MHz DDR3-hukommelse.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?