Barbermaskine specielt til gameren…

Nu kan gamere få studset skægstubbene (eller anden hårvækst) med en skraber der er udviklet i samarbejde mellem Gillette og Razer - en aprilsnar er blevet til virkelighed

Det virker som en vittighed, og det startede da også som en sådan. Oprindeligt en aprilsnar, hvor Razer lancerede deres “Razer Razor“, en skraber til gameren. Men den jok gik viralt, og det satte gang i et samarbejde mellem Razer og det kendte barbermaskinefirma, Gillette.

Det betyder at der nu er kommet en ‘Limited Edition’-serie af produkter fra GilletteLabs, der primært betyder at visse produkter fra Gillette nu får Razers trehovedede slange-logo og syregrønne farve.

Det giver næppe en bedre barbering, men hvis du er en hardcore Razer-fan, og du bruger en skraber, så kan jeg sagtens se at produktet kan være spændende at få fat i.

Du kan se mere på gillette.com/razer, hvis du vil læse mere.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.