Beskyt din mobil mod fald

De fleste mennesker bruger deres mobil hver dag. Den er blevet en fast del af listen over ens vigtigste egen dele. Derfor er det vigtigt at passe godt på den

Af Asger Nielsen

De mobiltelefoner, der kommer på gaden i disse dage, har et prisniveau som ikke hidtil er set. Det er sjældent, at man ser en af de nye mobiler blive sat til salg for en pris under 5000 kr. De kan også utroligt mange ting, og mobilerne er blevet en så fast del af de fleste menneskers hverdag, at det er svært at forestille sig en dag uden mobilen ved hånden eller i lommen.

På grund af prisen og nødvendigheden af at have mobilen ved hånden er det så pokkers irriterende, når mobilerne går i stykker. Desværre er de fleste nye mobiler stadigvæk meget skrøbelige. Det betyder, at selv det mindste fald fra sofabordet og ned på gulvet kan ødelægge skærmen, og det kan hurtigt blive dyrt at få et nyt glas sat på mobilen. Heldigvis findes der en måde at undgå den dyre tur til reparatøren. Mobilcovers kan afbøde faldet og hjælpe med at sikre mobilen. Det er den nemmeste og klart billigste måde at sikre sin mobil.

Man mister det hele på en gang

Vi bruger i dag vores mobiler til stort set alt. Vi bruger dem til at købe ind, vi bruger dem til at planlægge vores tid, og vi bruger dem til at underholde os selv i en kedelig stund. Derfor er det meget problematisk, når man ikke har sin mobil ved hånden. Den udgør så stor en del af de fleste menneskers hverdag, at det kan virke fuldstændigt uoverskueligt at miste den. En af de typiske årsager til at man må undvære sin mobil er, at skærmen går i stykker.

Skærmene på mobilerne er meget skrøbelige, og det kan være en god idé at beskytte dem. Man kan købe et mobilcover, men man kan også være mere specifik og købe panserglas. Panserglas har den fordel, at de i modsætning til et mobilcover, dækker hele skærmen og ikke kun hjørnerne. Panserglasset sørger for, at der ikke komme små eller store ridser i glasset, og det kan modvirke at store stød flækker skærmen.

Vær på den sikre side

Hvis man virkelig ikke kan undvære sin mobil og gerne vil være helt på den sikre side i forhold til beskyttelse af ens kæreste eje, så skal man investere i et solidt mobilcover. De bedste covers kan modstå fald fra meget stor højde, og kan skåne dig for en dyr tur ned til mobilreparatøren.

De mest robust mobilcovers ligner noget, som er fremstillet for det amerikanske militær, men der er også et lidt mere tjekket alternativ, som samtidig beskytter mobilen til en hvis grad. Der findes covers i læder og andre smukke materialer, og mange af dem kan også varetage opgaven som en pung. På den måde kan man have alle ens vigtigste ting samlet på et sted. Så er tiden, hvor man glemmer sin pung også overstået, for man glemmer helt sikkert ikke sin mobil.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?