Beskyt gulvet mod gamingstolens hjul

De fleste der kører rundt på en kontorstor, eller gamingstol, kender godt problemet. Gulv og gulvtæppe bliver ødelagt af slidtagen fra hjulene. Men ny gamingmåtte fra danske Sandberg kommer til undsætning

Jeg hører til typen der hurtigt ødelægger gulvet under min stol. Slidmærker gør at jeg været nødt til at købe et hårdt underlag til min stol, men det giver andre problemer. Rengøringen er lidt vanskeligere, og underlaget slider faktisk også på gulvet.

Danske Sandberg har tydeligvis oplevet det samme, og de har nu fået udviklet, og lanceret, deres ”Sandberg Gaming Chair Floor Mat”, en måtte du ruller ud på gulvet under stolen, og som beskytter dit gulv eller gulvtæppe.

Måtten er lavet i slidstærkt neopren, og Sandberg selv skriver at måttens kanter er syet for at øge holdbarheden.

Hvor meget den beskytter eller hvor meget den kan holde til, melder historien ikke noget om, men ideen er fed, og jeg ser frem til at afprøve om den kan holde til en voksen mand, og ikke kun til unge computergamere.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2540 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart