Dell lancerer XPS 15 i nyt design samt en helt ny XPS 17

Dell udvider sin XPS-serie og lancerer en redesignet XPS 15 samt en helt ny XPS 17 med en endnu større skærm og ekstrem ydeevne. Begge laptops kommer i et smalt, næsten rammeløst design, der giver en optimeret brugeroplevelse med endnu flere anvendelsesmuligheder

Den nye XPS 17 er den mest kraftfulde XPS nogensinde. Samtidig er det den mindste 17-tommer laptop i verden. Laptoppen kommer med den næsten rammeløse InfinityEdge-skærm, hvilket betyder, at XPS 17 faktisk er mindre end 48% af de 15-tommers laptops, der findes på markedet i dag.

XPS 17 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikkort samt en batterilevetid på helt op til 19 timer.

Værd at fremhæve:

 • Ekstrem ydeevne. XPS 17 kommer med et avanceret termisk design med unikke Dell Dual Opposite Outlet-blæsere, der sikrer bedre luftstrøm og køling til de mest krævende opgaver.
 • Klassens bedste skærm: Skærmen kommer med høj opløsning og præcis farvegengivelse. Eyesafe-skærmteknologien reducerer det skadelige blå lys uden at forvrænge farverne.
 • Den smalleste 17-tommer laptop: XPS 17 er den smalleste 17-tommer laptop, som kommer med det højeste forhold mellem skærm og chassis (93,7%).
 • 3D-audio: 3D-teknologi, der giver en fordybende og autentisk lydoplevelse
 • Design i høj kvalitet: Et holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber.

XPS 15 er sej lillebror

Den redesignede XPS 15 er den mindre version af XPS 17. Den stilfulde laptop kommer ligeledes i et smalt design og er den mindste 15,6-tommer laptop i dens klasse. Takket være den endnu større 16:10-skærm og opadvendte højtalere, sikrer XPS 15 en fordybende audiovisuel oplevelse.

XPS 15 kommer med 10. generation Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti-grafikkort (op til 65 GB) og helt op til 25 timers batterilevetid. Laptoppen udgør den perfekte kombination af ydeevne og størrelse, der er optimal til brug derhjemme og på farten – uanset om du streamer din yndlingsserie, redigerer billeder eller renderer videoer i 4K.

Værd at fremhæve:

 • Fordybende skærmoplevelse. Skærmen kommer med den bedste billedteknologi (UHD+), med høj opløsning, præcis farvegengivelse og klarhed samt HDR. XPS 15 kommer ligeledes med Eyesafe-skærmteknologien, der reducerer skærmens skadelige blå lys uden at farverne forvrænges. 
 • Større ydeevne. Endnu højere ydeevne i et design, der er 8 % smallere end forgængeren.
 • Smalt design. Den smalleste 15,6-tommer laptop, der kommer med det højeste forhold mellem skærm og chassis (92,9%). I forhold til de tidligere XPS 15-versioner, kommer XPS 15 med 5 % større 16:10-skærm i et 5,6 % mindre chassis.
 • 3D-audio: 3D-teknologi, der giver en fordybende og autentisk lydoplevelse.
 • Design: Et holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber.

Sikkert samarbejde

HD-webkameraet, der er Dells hidtil mindste, er placeret diskret øverst i skærmen og er ideel til videomøder og -præsentationer. Takket være de topmonterede mikrofoner, med avanceret ekko-annullering og støjeliminering, går tale klart og tydeligt igennem.

XPS-familien kommer ligeledes med Windows Hello, der er en indbygget fingeraftrykslæser, som sidder i tænd/sluk-knappen, hvilket betyder, at du ikke længere skal bruge tid på at indtaste kodeord.

XPS Creator Edition

De fleste bærbare computere bliver i dag brugt til en eller anden form for produktion. Udvalgte laptops i XPS-serien kommer derfor med konfigurationer, der er designet til kreative sjæle og iværksættere, som er afhængige af deres laptops til deres arbejde – uanset om der er tale om fotografering, grafisk design, musik eller videoredigering.

Mere end blot ny hardware

Med software, support og tjenester bliver XPS-oplevelsen komplet. Med Dell Mobile Connect kan du f.eks. let integrere din XPS med din smartphone. Både Android- og iOS-brugere kan foretage opkald, sende beskeder eller anvende skærmen på telefonen til apps, notifikationer eller overføre filer mellem deres telefon og deres XPS-laptop. 

Bæredygtig emballage

Dells mål er at benytte 100% bæredygtigt fremstillet emballage af genanvendt eller vedvarende materialer i 2030. Til de nye XPS-laptops har Dell sparet endnu mere skum og plast væk i emballagen. Al emballage til XPS kan genanvendes, da Dell bruger genanvendt havplast, lokalt genanvendt plast, bæredygtige materialer samt genbrugspapir.

Pris og tilgængelighed

 • XPS 15 er tilgængelig i Danmark nu til en vejledende udsalgspris fra 16.990 kr.
 • XPS 17 bliver tilgængelig i Danmark fra 11. juni, hvor vejledende udsalgspris bliver offentliggjort.
 • Dell Mobile Connect er gratis via download fra Microsoft Store og er præinstalleret på alle Dell-enheder

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?