Guide: Sådan får du Bokeh-effekt på dine billeder

Billeder hvor motivet står i fokus og baggrunden er sløret ser superfede ud, og i denne video viser jeg dig, hvordan du opnår den effekt på Huaweis nye serie af smartphones, P40

Sponsoreret: Jeg elsker at tage billeder, og mit favoritværktøj til det formål er min smartphone. En af de effekter jeg virkelig er vildt med, er den hvor motivet står knivskarpt, og hvor baggrunden er sløret.

Den effekt kan opnås med forskellige grader af sløring, og i denne video kigger jeg nærmere på, hvordan du opnår den effekt i Huaweis nye serie af smartphones, P40.

Sponsoreret: Sådan får du Bokeh-effekt på dine billeder med P40 fra Huawei.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2856 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart