Fast & Furious på stuegulvet

Så kom Anki Overdrive: Fast & Furious Edition til Danmark – nu er der fart på

Endelig kom den til Danmark, den nye version af Ankis racerbane Overdrive. Fast & Fusious-udgaven er en blanding af den tidligere version af Overdrive, hvor det var intelligente racerbiler der kæmpede mod dig og dine kammerater, i et spil hvor biler og tilpasningsmuligheder hele tiden udviklede sig, og så den verden du kender fra Fast & Furious filmene.

Vi har fået spillet til test, og glæder os meget til at lege med det, og her er noget af det vi snart kommer til at opleve.

  1. Kamp og racerløb, hvor vi styre superbiler via vores smartphone
  2. Detaljerede superbiler – hvor to biler er baserede på højoktan-bilerne i filmene
  3. Modulære spor – her er der 10 nye banestykker, som vi kan bygge otte forskellige baner med – eller flere, hvis vi kombinerer dem med sporene fra Overdrive
  4. Banemoduler der skulle bringe spændingen fra filmene ned på vores stuegulv
  5. Mulighed for at udvide sporene fra otte til mere end 20 forskelige varianter

I Fast & Furious-versionen er der nye superbiler, blandt andet International MXT som er Hobbs ikoniske lastbil, og den har naturligvis også nogle ret hårdtslående våben.

[yuzo_related]

Og så er der også Ice Charger som er Dominic Torettos bil.

Om et par dage lægger vi en video op, så du kan se vores unboxing og ikke mindst vores første forsøg på at køre med Fast & Furious.

Og prisen.. Kr. 1.649,99

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?