Skærm der udnytter usb-c-teknologien

Den traditionelle docking station hører fortiden til - med usb-c bliver skærmen centrum for det hele med overførsel af data, tilslutning af enheder og opkobling til internettet gennem et enkelt kabel

I dag hvor alting skal foregå hurtigt og verden er under konstant forandring, er mobilitet blevet et centralt begreb. Uanset om det er hjemme, på job eller alle steder indimellem, betyder menneskers moderne mobile livsstil teknologi, at der er behov for teknologi, der kan følge med og benyttes, når brugeren er på farten. Hvor det tidligere kun var et plus, hvis enheder var bærbare, fleksible og let kunne forbindes, er det i dag blevet et krav. Usb-c, som er det seneste gennembrud indenfor teknologi til overførsel af data, gør den mobile livsstil en hel del lettere.

MMD, teknologivirksomheden bag Philips-skærme har et udvalg af skærme med usb-c tilslutning, der udnytter potentialet, så brugere kan forbedre produktiviteten og få adgang til deres arbejde på ingen tid.

En ny standard

Den nyeste generation af udb-c forventes at blive tech branchens foretrukne tilslutningsmulighed, da den både gør det muligt for brugere at oplade enheder, overføre lyd og video og koble sig på internettet, alt sammen gennem et enkelt kabel.

Det tynde stik på kun 2.4 mm passer til både små bærbare enheder og almindelige bærbare computere. Stikket passer uanset hvordan det vendes, hvilket er en simpel, men opfindsom funktion, som enhver der har prøvet at kæmpe med et klassisk usb-stik vil sætte pris på. Usb-c’s enkle form betyder desuden, at producentspecifikke docking stationer vil høre fortiden til, da usb-c gør det muligt at docke, tilslutte eller skifte bærbar uden besværet med at skulle skifte mellem flere USB-kabler og stik. Usb-type c-porte kan samtidig understøtte et bredt udvalg af forskellige protokoller ved at gennem ”alternative tilstande”, hvilket betyder, at brugerne kan bruge hdmi, vga, DisplayPort, m.fl. til deres output.

Lavet til folk på farten

Philips usb-docking skærme er designet til moderne og multifunktionelle arbejdspladser, og tilbyder hastigheden og alsidigheden fra usb-c i en slank og intuitiv indpakning. På grund af den lette docking løsning, som kun består af et enkelt kabel, bliver skærmen en hub, som centrum for hurtig overførsel af data, udskiftning tilsluttede enheder og mulighed for at også fungere som en almindelig docking station uden at optage plads på skrivebordet.

Samtidig kan skærmen tilsluttes til eksterne enheder såsom keyboard, mus, ekstern HDD, kamera eller høretelefoner. Har man behov for ledningsbaseret forbindelse til internettet, kan det også lade sig gøre ved at slutte et kabel til docking skærmens RJ45 standard port. Denne type skærme giver brugerne den nødvendige fleksibilitet, uanset om det er til en grafisk designer, der ønsker at tilslutte flere skærme til en enkelt bærbar, eller en travl forretningsmand skiftende arbejdsbehov. De følgende tre Philips usb-c docking skærme er udviklet til at imødekomme ethvert behov forbundet med en livsstil på farten.

Philips 241B7QUPBEB B-line usb-cdocking skærm

Denne skærm indeholder ikke kun docking funktionalitet, men kan også tilslutte op til fire skærme til én enkelt bærbar med kun et usb-c kabel. Udover at udvide skærmpladsen og tilslutningsmulighederne, er vigtigheden af ergonomi og let justerbarhed også integreret. Funktionerne LowBlue mode og Flicker-free teknologi giver langsigtede fordele for kroppen ved lang tid foran skærmen: LowBlue reducerer det kortbølgede blå lys, der kan have skadelig effekt på synet, mens Flicker-free teknologien regulerer lysstyrken og gør visningen mere behagelig.

Philips 258B6QUEB B-line usb-c docking skærm

Philips 258B6QUEB, er en god, alsidig skærm på 25-tommer med usb-c docking funktion. Skærmen kan let opfylde de behov, der findes på ethvert kontor. QHD opløsning sikrer skarpe, blændende billeder. Derudover gør SmartErgoBase foden det muligt for brugeren at tilte, dreje og hæve skærmen til den optimale position. De ekstra tynde kanter giver skærmen et elegant udseende og maksimerer visningspladsen samtidig med, at det forhindrer brugeren i at blive distraheret.

Kommer til november 2017: Philips 328P6AUBREB P-line usb-c docking skærm

Denne nye 32-tommer skærm er den perfekte løsning for professionelle, der benytter grafiske værktøjer såsom CAD, 3D-grafik, Adobe Creative Cloud og fotoredigeringsprogrammer. Den sikrer billeder i høj QHD opløsning, HDR og 99% Adobe RGB farvespektrum. Der kommer mere information omkring denne skærm i november.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?