Fra Apple til Android

Kan jeg gå fra 100% Apple-bruger til 100% Android/pc-bruger? Det skal det næste år vise, hvor jeg skifter fra æble-platformen til den blandede Windows/Android-platform

Gennem de sidste mange år har jeg været Mac-mand. Jeg har, og har haft, iPhone, iPad, iMac, MacBook Pro og Apple Watch (nå ja – og også et Apple TV).

Jeg er rigtig glad for mit Mac-univers, tingene spiller sammen og generelt virker alt bare gnidningsfrit. Men det er også et dyrt univers, og begrænset. Jeg kan kun købe Apples produkter, og hvis jeg vil have det nyeste så er prisen ublu høj.

Så jeg har besluttet mig at forsøge at flytte væk fra Mac-platformen. Det bliver ikke noget jeg gør ad en omgang, men over en periode. Og samtidig så skal jeg have alle ting til at spille sammen, og helst se om jeg kan få samme oplevelse af at arbejde på et samlet univers.

I første omgang skal jeg have udskiftet min iPhone, iPad og Apple Watch. Hertil har jeg valgt Samsung-produkter, ikke mindst fordi Samsung har nogle fede produkter, men også fordi de har nogle muligheder for at samle ting i et og samme univers.

Så min iPhone Xs Max skal udskiftes med en Note 10, min iPad Pro med en Galaxy S6 og mit Apple Watch med et Active 2.

I denne video kan du se og høre mere om projektet og mine tanker om det.

Min tanker og overvejelser om projektet: Fra Apple til Android

Projektet kommer til at køre det næste år, og herunder kan du se, hvilke produkter der er med i mit projekt:

Nuværende Setup

  • iPhone Xs Max
  • iPad Pro
  • Apple Watch series 4
  • MacBook Pro 15″
  • iMac 27″ (2012)

Flytter til

  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Tab S6
  • Samsung Active 2
  • Laptop?
  • Skærm?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart