Gamle spilkonsoller får comeback

Kan du huske Sega og Atari spillekonsollerne? Hvis ja så har du lige afsløret din alder, hvis nej så har du nu mulighed for at lære dem at kende, for de er begge kommet tilbage på markedet

sega og atari
sega og atari

Jeg husker det som var det i går – timer brugt foran mine forældres tv (billedrørs-tv på hele 28”) – og så mine spillekonsoller, som jeg nåede at prøve mange forskellige af gennem årene.

Det var derfor også lidt nostalgisk at se at både Sega Mega Drive og Atari kommer tilbage på markedet igen.

Sega Mega Drive

Segas konsol hedder nu Sega Mega Drive Classic Game Console HD, og selvom den er helt ny, så er det meningen at den skal genoplive den gamle klassiske konsol med spil som Mortal Kombat, Sonic-serien og mange flere.

Sega har opdateret spillekonsollen så den nu understøtter HD, men den spiller alle de gamle klassiske spil og den ligner fuldkommen den gamle. Dog er kontrollerne nu blevet trådløse, og den har fået en HDMI-port som giver adgang til HD-indhold på dit tv/skærm.

Med Sega Mega Drive Classic Game Console HD kommer også ikke mindre end 85 af de klassiske spil, blandt andet Mortal Kombat I, II og III, Virtua Fighter 2, Altered Beast, Phantasy Star-serien og Sonic-serien.

Du kan se en video med Sega Mega Drive Classic Game Console HD her:

Hvis du mere er til Atari, så er Atari Flashback 8 HD også kommet på gaden. Atari har genopbygget konsollen, så du nu igen kan få adgang til de klassiske Atari-spil. Igen så ligner den fuldkommen den klassiske spilkonsol, men understøtter HD og har fået HD, og derfor også en HDMI-port.

Her er der så kommet ikke mindre end 120 af de klassiske spil, blandt andet Space Invaders, Centipede, Millipede, Pitfall, River Raid, Kaboom! og Spider Fighter.

Atari Flashback 8

Du kan se en video med Atari Flashback 8 HD her:

Skulle du have lyst til at give dig selv spillet i julegave (eller kender du nogen der bare MÅ eje det, så kan du købe Sega-konsollen for 799 kroner og Atari-konsollen koster det samme.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?